Şimdi Ara

3.lig takımına karşı A takım oyuncuları ile çıkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sinandı sanırım a2de olan . videolarını izledik boy boy . merak ediyorum bu çocuğu .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza Hoca daha yeni geldi takımı görmek isteyecektir her durumda.
  • Yahu Sinan gümüş oynar hiç oynamamış orta saha oyuncularımız oynar bruma oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Genellikle sağ kanat oynamasına rağmen 10 maçta 9 gol atıp 5 asist yaptı. Adamın fiziği iyi, U21 yetmiyor Sinan'a.
  • Ben olsam en az 7-8 atmaya çalışırdım
    Acımayacaksın, bol gol iştah açar moral verir karşı takım 3.lig takımı olsa bile
  • Arkadaşım 7 8 tane genç oyuncuyu aynı anda sahaya sürdüğün zaman bu oyuncuları kazanamazsın. Hepsi acemilik çeker, kendini doğru düzgün gösteremez. Ama A takım arasına 2 3 tane serpiştirirsen o zaman bu oyuncular kendini gösterme şansı olur. Bir de şöyle bir şey var. Bu zamana kadar yedek ağırlıklı çıkıp dandik takımlara yenildiğimiz zaman kızanlar oluyordu, neden böyle kadroyla çıkıp rezil ediyorsunuz bizi diyorlar. Şimdi de neden gençlere şans verilmiyor deniyor. Hamza hoca belli ki bu işi ciddiye alıyor. Sezon ortası oyuncu kazandırmak değil, ihtiyacı olduğu oyuncuların formda kalmasını istiyor olabilir.
  • Tokatspor maçına dönecek.Bütün futbolcularımızı biçecekler. Umarım Bruma olmaz.Amatör topçular bilinçsizce biçiyor futbolcuları.
  • Ek olarak;
    Bu sene şampiyonluk altın değerinde 2 takım zaten 4. yıldızı yürekten istiyor.BJK ise kaç yıl aradan sonra şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor.Yani teknik adamlar şampiyonluğun ne kadar zor olduğunu biliyor.Bu sebeple 2. plan olarak TR kupasını baya önemsediklerini düşünüyorum.
  • genç genç diyorsunuzda daha oynamayan yedekler var? bence çok iyi böyle Beşiktaş gibi yedek kadro çıkın sizde. 2 3 tane genç oyuncu girer 2.yarı. Öyle pat diye olmaz.
  •  3.lig takımına karşı A takım oyuncuları ile çıkmak

İleri 4'lü sürekli değişerek oynar as takım gibi.

Birhan-Emre-Sinan 3'lüsünü görmüş oluruz.

Hamit-Olcan maç kondisyonu kazanır.

Ama tabii Eray yerine Alperen'i, Yekta yerine İbrahim'i-Kaan'ı görmek isterdik.
  • Böyle maclara full genclerle cikarsan buyuk ihtimalle maçı kaybedersin. Mac sonunda herkes bu genclerden bi mok olmaz der. Genc oyuncular da bulduklari ilk firsatta maglup olduklari icin iyice demoralize olup guven kaybi yasarlar. Genc oyuncuyu kazanmak istiyorsan işleyen carkin içine serpistireceksin 2-3 tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Böyle maclara full genclerle cikarsan buyuk ihtimalle maçı kaybedersin. Mac sonunda herkes bu genclerden bi mok olmaz der. Genc oyuncular da bulduklari ilk firsatta maglup olduklari icin iyice demoralize olup guven kaybi yasarlar. Genc oyuncuyu kazanmak istiyorsan işleyen carkin içine serpistireceksin 2-3 tane.

Katılıyorum tamamen a2 takımla çıkılan bir takımdan yarar gelmez zaten kazanıp kazanmamak önemli değil genç oyuncuların yanında tecrübeli oyuncularda olmalıki tecrübeli oyunculardan birşeyler öğrenmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Genellikle sağ kanat oynamasına rağmen 10 maçta 9 gol atıp 5 asist yaptı. Adamın fiziği iyi, U21 yetmiyor Sinan'a.

Hocam bende özetlerden izliyorum fakat 90 dakika izlemedim, genelde forvete yakın oynatılıyor a2'de ...

İşte a takım başka fakat denenmeden bilemeyiz, umarım bu akşam sahne alır.
  • bruma ve tellas büyük ihtimal maç temposu kazanmaları için götürüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Teşekkürler arkadaşlar...

Sinan Gümüş'ü merak ediyordum, umarım oynar performansını merakla bekliyorum.

A2 takımında iyi işler yaptığı yazıldı çizildi

Rica ederim. Iki isteğim var biri Koray, Sinan, Birhan, ve Emre Can'ın oynaması. Yekta ve Olcan'ın oynamaması.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.