Şimdi Ara

3'lü ankastre setler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler foruma yeni üye oldum görüyürumki burada beyaz eşya alan yada almak isteyen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz, banada yardımcı olursanız sevinirim ben bu 3 lü ankastre setleri merak ediyorum tek tek almaya kalktığımızde bu kadar pahalıyken set olduklarında neredeyse tek bir tanesini alabileceğimiz fiyata nasıl veriyorlar. Bende bu setlerden almayı planladığım için soruyorum ve bana önerebileceğiniz ankastre setler varmı yardımcı olursanız sevinirim.

• electrolux'un mediamarkt'ta çok uygun bir seti olacaktı...
  • bende geçen gün bosh ta beğendim 1100 tl dediler 1000 e alırım büyük ihtimal..çok ta güzel di

• teka ve Silverline marka ürünler hakkında bir bilginiz varmı?
    silverlıne'nın ankastre dünyasında bir kampanyası var modelleri görünüş olarak dikkatimi çekti sizce bu para silverline için çokmu?

3'lü ankastre setler

fiyatı:1290tl

INFINTY 60 DAVLUMBAZ

60 cm ınox-camlı davlumbaz, 3 farklı emiş güç ayarı, 500 m3/saat hava emiş kapasitesi, 2*20 W halojen spot lamba, ayarlanabilir otomatik kapatma fonksiyonu, bacalı ya da karbon filitreli kullanım seçeneği, NR-V baca kontrol sistemi

CS 105 OCAK

4 gözü gazlı, temperli siyah cam yüzey, döküm ızgara, yandan mekanik kontorl, otomatik düğmeden ateşleme, LPG ve doğal gaz tercihli, 1*Büyük bek : 2600W, 2*Orta bek: 1500W, 1*Küçük bek: 900W, Gireceği yer ölçüleri: (G*D*Y) 560*490 mm

AS 215 S FIRIN

Inox dış ön yüzey, 6 fonksiyonlu, Multicolor LCD ekran, Dijital zamanlayıcı, Gömülebilir ısı ve program seçme düğmeleri, düğme koruma saçı, 2 camlı kapak, çıkırılabilir reflekte iç cam, yan tel raflı iç yan duvarlar, ızgara,termostat,turbo fan, soğutma fanı, fırın içi aydınlatma lambası, 2 standart emaye tepsi, 1 tel ızgara, 57 lt. net fırın hacmi, A sınıfı enerji tüketimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebel -- 17 Nisan 2010; 18:44:17 >

• bosh gerçektende çok uygun fakat sen marka istiyosan arçelik
  • bende set almayı düşünüyorum yeni evim için büyük ihtimal ile beko yada arçelik olacak çünkü servis olayı çok önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 4 lü LNB tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    3/8 5/8 bakır boru uyumlu klima
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar merhaba ankastre set almayı düşünüyorum electrowor de electrolux un setini gördüm lcd tv hediyeli oldukça cazip geldi

EOB31000X FIRIN
    EFC60110X DAVLUMBAZ
    ESI64030X BULAŞIK MAKİNESİ
    EHG6763X OCAK
    32B350 SAMSUNG 82 LCD TV

3000 TL

BU SET HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebek0653 -- 4 Temmuz 2010; 1:42:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.