Şimdi Ara

3 Metreye 55 inç televizyon alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evime televizyon alacam ama biraz şüphelerim var televizyonu izleyeceğim mesafenin arası 3metre sizce samsung Eu55H6870 televizyonu alınırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerdevils -- 28 Şubat 2015; 12:06:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2,5 metre üzeri rahatlıkla 55 izleyebilirsiniz
  • 3.50 Metreden 48 İnç izliyorum tereddütle aldım. Bazen büyük mü acaba diyorum. Bence 3 mt ye her ne kadar normal gibi görünsede 55 fazla büyük. Hangi sıklıkta TV izliyorsunuz bilmiyorum ama işi sürekli PC başında (monitör başında) olanlar özellikle tekrar düşünmeli bir süre sonra gözler yoruluyor baş ağrısı yapıyor. Mağazada durduğu gibi durmuyor. Eve gelince daha büyük oluyor TV. Karar sizin
  • Meandroslu akşamdan 6dan sonra izliyorum

• Bir arkadaşımda yeni aldı 48 inç salonununda TV ye mesafe 3 mt civarı gözüme büyük geldi. Bende yeni aldım 48 inç benimkinde 3.50 mt mesafe ile izliyorum sonradan gözüm alıştı. Size alın veya almayın şeklinde yorum yapamam alın derim sıkıntı yaşarsınız 48 alırsınız 55 daha mı iyi olurdu ? dersiniz bunu birazda sizin TV izleme zevkinizle ilgili. Tavsiyem Teknoloji mağzasına gidin normal 1 adım 1 metre olacak şekilde adımlarınızı atın sadece alacağınız ekran boyutuna odaklanın hareketli sahnelerde bir süre izleyin buna kendiniz karar verin. Sonuçta göz kaslarınızı TV izlerken sürekli sağa sola oynatıyorsanız hareketli sahnelerde TV büyük demektir. Kabaca böyle bir varsayımda da bulunabiliriz. Sizi yanlış yönlendirmek istmem Tv den çok anlamam ama izlerken beni rahatsız etmesini de istemem.

• Verilen bilgiler kısmen doğru olsada teknik olmamış aslında işin formulü var ona göre tv alırsanız daha doğru olur nedir bu formül?

alacağınız tv nin cm cinsinden ölçüsünü alın 50" 127 cm gibi bir inç 2.55cm yapıyor biliyorsunuz 50"*2.55cm: 127cm yapar bunuda tekrar 2.55 ile çarpar iseniz almayı düşündüğünüz tv nize en yakın mesafe ne olmalıdır bu ölçü çıkar örn; 50"*2.55cm: 127 cm * 2.55 : 323,85 yuvarlak hesap 50" bir tv için tv ye olan en yakın mesafeniz 3 metre 30 cm olması gerekiyormuş bu kadar basit göz kararı tv almayın pişman olursunuz
  • küçücük bir odaya sırf teknik şartlar uyuyor diye 55 inç TV almak ne kadar uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski tüplü tv almıyorsunuz.3 metreye 55 veya 60 inch gayet güzel olur..Daha düşüğünü tavsiye etmem.
  • Eğer gözleriniz ışığa karşı hassas ise o mesafeden 55inç TV önermem. Mesela ben sinemaya gidip dev ekrandan film izleyip geldiğimde gözlerim mahvoluyor. Evde 46inç TV'yi 2.5-3.5 metre arası mesafeden izliyoruz ve TV bazen gözüme küçük geliyor ancak daha büyük olursa da gözümü yoracağımı ve acıtacağını biliyorum. Gözünü ışığa karşı hassas değilse ve sürekli hareket etmekten göz kaslarını yorulmuyorsa olabildiğince büyük bir TV alabilirsiniz.
  • 55 almazsanız pişman olursunuz.büyük ekran candır. 3 metre için gayet uygun
  • Ben 48 aldım zamanla alıştık küçük gelmeye başladı , iade olucak tv . 55 içn bakıyorum şuan.
  • Buyuk gelir o ekran

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.