Şimdi Ara

3 MISIR TANRISI OLAN YU Gİ OH OYUNU!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
11.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben oyunu indirdim. Çıkarttım. Açtım. Videolar açılmadı. Oyuna girdim. Desteye bi baktım. Sonra Duel Dedim. Daha burada içinde Direct Play geçen bir hata verdi. Devam ettim. Oynu açıldı. O sırada range check error verdi. Benim elime kartlar geldi ama karşıya gelmedi... Napmam Lazım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Ne ayarı ya şimdi kafam karıştı???
    Ben oyunu indirdim. Çıkarttım. Açtım. Videolar açılmadı. Oyuna girdim. Desteye bi baktım. Sonra Duel Dedim. Daha burada içinde Direct Play geçen bir hata verdi. Devam ettim. Oynu açıldı. O sırada range check error verdi. Benim elime kartlar geldi ama karşıya gelmedi... Napmam Lazım???

zaten bn konunun başında yazmışım rakibin eline kartlar gelmiyo diye aslında sn göremiyosun
  • ben yükledim ama
    1.kayıtlı olan kullanıcı ile oynanmıyor
    2.spell-trap kartları hiç işe yaramayacak durumlarda active edilebiliyor ve işe yarayacak durumda olsa bile çalışmıyorlar
  • 3.oyuna girerken video yok
    4.oyunda illa traning yapıom single yapınca hata verio
    5.duello bitince oyundan çıkmıo

???????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

3.oyuna girerken video yok
    4.oyunda illa traning yapıom single yapınca hata verio
    5.duello bitince oyundan çıkmıo

???????????????

bende video var bayıldım çok güzelmiş 4. ve 5. bende de oluyor
  • bende yapamadım
  • paylaşım da gözat yokki
  • kardeş abime indirttiririm ama güzelmi %100 paylaştırma yapınca açıyomu?
  • olmuooo paylaşımda gözat yokki olmicak
  • boşverin indirtmem her ihtimale karşı
  • arkadaşlar lütfen bu oyunu bilen birisi bana yardım etsin msn adresim yazın arkadaşlar ooyunu açarsam çok mutlu olucam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikli -- 12 Haziran 2007; 9:39:52 >
  • ya lütfen birisi bana su form da anlatsın şu oyunun kurulumunu yada msn de eğer msn henüz açmamış isem bile rica ederim birisi anlatsın
  • hey paylaşım nasıl yapılıyo arkadaşlar okudum ama diğer arkadaşların da dediği gibi paylaşım orda göremedim yada dosyalarla oynama nasıl yapılıyor
  • litfennnnnnnn birisi anlatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikli -- 12 Haziran 2007; 12:15:28 >
  • yardım edn yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • HALA BİRİSİ YARDIM ETMEDİ OF !!!

3 MISIR TANRISI OLAN YU Gİ OH OYUNU!!!
  • YA ARKADAŞLA R BEN BU OYUNDAN ÜMİDMİ KESDİM BÖYLE MSIR TANRI KARTLARINI VE EGSODYAYA İÇEREN OYUN WAR MI??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.