Şimdi Ara

3 MISIR TANRISI OLAN YU Gİ OH OYUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
11.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://yugioh.headoff.com/store/lp_snapshot.exe
    deste:
     3 MISIR TANRISI OLAN YU Gİ OH OYUNU!!!

ALINTIDIR
    Not: Oyunun Ayarlarını Kurcalamayın sonra Duel Ayarlarını Duzeltemıyorsunuz ayrıca adam hiç kart oynamıyor bu yuzden

• bu hangi yu-gi-oh oyunu
  • hem link çalışmıyor hem de konuyu açıkla genişlet. daha güzel olur. yada linki ben açamıyom
  • bu oyun 207 mb ve mısır tanrı kartlarına gerek yok 3 basit kart için bu oyun indirilmez

3 mısır tanrı kartı güçlü olsa bile oyun 207 mb çok zor yüklenir o kartları görmek için deymez bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

bu oyun 207 mb ve mısır tanrı kartlarına gerek yok 3 basit kart için bu oyun indirilmez

3 mısır tanrı kartı güçlü olsa bile oyun 207 mb çok zor yüklenir o kartları görmek için deymez bence

aslında tüm kartlar var.
    kardeş link çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

aslında tüm kartlar var.
    kardeş link çalışıyor

3 kart derken diğer kartların olduğunu biliyom ama sadece mısır tanrılarından bassettim anladınmı
  • kaç saatte indiriliyo lucario_0071 biraz bilgi verirmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen bana msn adresini versene
  • quote:

sen bana msn adresini versene

sevgi.bekcisi@hotmail.com

bn 2sate indirdim
  • açık olmıcak ne var ki bildiğiniz yugıoh un oyunlarından biri daha ama bundan sylifer obelisk ve twador da var özelliği bu oda sadece özelliğni yazmış başlığa anlamıcak ne var vee link çalışıorrr
  • bunu online oyuniyabiliyozmu
  • oyun güzele benziyor yarın indiririm bende.Tanrı kartı için 7000lv istiyor yaw.Ömrüm biter ama lvl bitmez yaw.
  • hata verio oyun başlarken video yok oyuna girerken join a game diom hata verio connecting server dio açılmıo of oyunu indirmeyin deymez heryerde hata
  • bu oyun hangi seri örnek: kaiba the revenge onun gibi hangisi? ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 1 Haziran 2007; 0:07:42 >
  • Bu oyun hata veriyormuş.Ayrıca 207MB lik bir oyun bu.Neyin nesidir pc midir psx yada psx2 midir biraz söylesene ve mesela indirdim kesin olarak düzgün çalışcağının garantisi nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duello kralı

Bu oyun hata veriyormuş.Ayrıca 207MB lik bir oyun bu.Neyin nesidir pc midir psx yada psx2 midir biraz söylesene ve mesela indirdim kesin olarak düzgün çalışcağının garantisi nedir.

kardeş bnde gayet güzel çalışıyor.bnim aldığım sitede indirdiğiniz belgelerle oynayın diyorlardı hata olursa
  • lucario_0071 madem garantin o oyunun resmini çek gönder tamammı
  • bu oyun biraz değişik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 1 Haziran 2007; 15:05:35 >
  • quote:

bu oyun biraz değişik

ya bende error verio indirdiğim şeyi açınca
  • açma dosyası ile instal dosyasını paylaştır oyun çalışır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.