Şimdi Ara

2008 deki joker ve onun suç ordusu mu yener meksika uyuşturucu kartelleri ve dark web dünyası mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

2008 deki joker ve onun suç ordusu mu yener meksika uyuşturucu kartelleri ve dark web dünyası mı?

(En Son Oy Tarihi: 1.9.2024)
Giriş
  • Sizce 2008 yılındaki jokerle onun tüm amerikayı dize getiren suçlu ordusu mu yener yoksa meksika uyuşturucu kartelleri ve dark webteki suçlular tarikatlar ve gizemli varlıklar mı? bence kesinlikle joker.adamı sadece batman kendi çabalarıyla durdurabildi.yoksa tüm ülkeyi ele geçiriyordu.şu herifteki karizma hangi canlı evladında var lan?2008 deki joker ve onun suç ordusu mu yener meksika uyuşturucu kartelleri ve dark web dünyası mı? 

hadi bunu yapmanı istiyorum yapmanı istiyorum çarp bana çarp bana ÇARP BANA!!!

• Noel dayı alır.

• ReplaysTVyoutube
    Let’s put a smile on that face - Joker | Batman: The Dark Knight
    https://www.youtube.com/watch?si=DGyZ4ppl1SfsHQcf&v=_FpImF8aSck&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

heyt be ne günlerdi.

• silahı olan

• Kesinlikle joker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.