Dh üyeleri amerikadaki lise ve üniversitelerde aşırı derecede zorbalık ve aşk meşk olayları olduğunu iddia ediyorlar.bende bunun üzerine derinlemesine araştırma yaptım.ingilizce kursumda 30 yaşında ve amerikada lise ve üniversite okumuş erkek amerikalı öğretmenime amerikadaki okullarda çok zorbalık ve aşk olayları var mı dedim.bana cevap olarak fazla yok yani binde bir var çok aşırı yaşanmıyor dedi.sonra gumball çizgi dizisini gösterdim.amerikadaki okul hayatları bu gumball dizisindeki gibi mi dedim.cevap olarak evet aynı böyle tamamen böyle bir yaşam var bu dizi doğru amerikadaki okul ve gündelik yaşam bu dizideki gibi dedi. sonra netflix ve diğer kanallarda yayınlanan amerikan okul ve gençlik dizilerine baktım.ve büyük bir şok geçirdim.çünkü bu dizilerin neredeyse hepsi kanadada çekilmiş.yani bu dizilerin hepsi kanadadaki okullarda çekilmiş ve kanadadaki okul yaşamını anlatıyor.sonra gumballa baktım ve ikinci şoku geçirdim.çünkü gumball tamamen amerikan yapımıymış ve amerikadaki hayatı ve yaşamı anlatmak için çekilmiş.diyeceğim sizce amerikadaki lise ve üniversitelerde çok zorbalık ve aşk varsa gumball dizisinde neden herşey son derece normal ve hatta aşırı derecede maceralı? |
Bildirim