Şimdi Ara

3 modem arası vpn kurma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 3 adet zyxel P-662HW-D serisi modem var. ve diğer 2 sini merkez olan bi yere VPN olarak bağlamak istiyorum. benim sorunum ikisinede aynı ayarları yapmama rağmen sadece 1 modem bağlanabiliyor diğeri bağlanmıyor. yerel ve çıkış iplerinde hata yok şifreler isimler herşey birbiriyle uyumlu. fakat merkez modemin sadece ilk vpn bağlantısı çalışıyor 2. çalışmıyor. lütfen yardımcı olun

• şuan 8000 onlie üye var ama konuda bırak cevabı görüntüleme bile yok.
  • bu şekilde detaylı kontrol edilmesi gereken bir iş için en azından vpn kurallarını gösteren resim eklersen 8000 üyeden birisi mutlaka yardımcı olmaya çalışacaktır.
  • laxi L kullanıcısına yanıt
    iyi günler arkadaşlar
    bendede şoyle bi sorun vardı şimdi ben internetimi komsudn cekiyorum ve ip ler çakışıyodu ve bana net gelip gidiyodu ve bende araştırdım nasıl yaparım diye sagolsun bi arkadş yardmcı oldu dedi bana el ile ip bnde verdm oldu ama >>>>>ŞÖYLE Bİ SIKINTIM VAR MODEM KAPANINCA İNTER NET GELMİYO BUNUN SEBEBİ NE OLABLİR<<<<ARKADAŞLAR BİLEN ARKADAŞ VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN BANA İYİ günler
  • VPN konusunu çözdüm. bütün modemleri resetleyerek tekrar kurdum sıkıntı düzeldi.

furkancan arkadaşım sıkıntını eğer doğru anlattıysan modem kapatınca internet zaten gelmez. modemin varolma amacı internet sunmaktır. modem kapalıyken internet gelebilse modem kullanmazdık

• quote:

Orijinalden alıntı: AyBey Warlike

VPN konusunu çözdüm. bütün modemleri resetleyerek tekrar kurdum sıkıntı düzeldi.

furkancan arkadaşım sıkıntını eğer doğru anlattıysan modem kapatınca internet zaten gelmez. modemin varolma amacı internet sunmaktır. modem kapalıyken internet gelebilse modem kullanmazdık

kardeş şöyle oluyor şimdi biz komşudan alıyoz nete 4 ortagız 3 kişin masa üstü benmki leptop ve bendede modem var fazladan bnde taktım internet gelmiyodu ve bnde bunun sıkıntısını araştırdm el ile ip vermek gerekiyormş bnde şöyle yaptım 192.168.1.251 ip çakışmasın die ve sonra internet oldu ve geceleyin bende modemin fişini çektim saba bilgisayarı açtım internet yeniden yok çok geç geliyo die ethernet kablosunu leptopa taktım ve kabloyla devam ama ben modemi koblasuz kullancam nasıl olacagını bilimiyorum yardımcı olun arkadaşlar iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: furkancan16

quote:

Orijinalden alıntı: AyBey Warlike

VPN konusunu çözdüm. bütün modemleri resetleyerek tekrar kurdum sıkıntı düzeldi.

kardeş şöyle oluyor şimdi biz komşudan alıyoz nete 4 ortagız 3 kişin masa üstü benmki leptop ve bendede modem var fazladan bnde taktım internet gelmiyodu ve bnde bunun sıkıntısını araştırdm el ile ip vermek gerekiyormş bnde şöyle yaptım 192.168.1.251 ip çakışmasın die ve sonra internet oldu ve geceleyin bende modemin fişini çektim saba bilgisayarı açtım internet yeniden yok çok geç geliyo die ethernet kablosunu leptopa taktım ve kabloyla devam ama ben modemi koblasuz kullancam nasıl olacagını bilimiyorum yardımcı olun arkadaşlar iyi günler

firewall ve nat kapalı olsun elindeki ap olarak kullanmak istediğin modemin

dhpc yi relay yapıp kaynak modem ip yi ver yine ayni sekilde birinci dns kaynak modem ip si yap

bu sekilde deneme yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.