Şimdi Ara

3 monitör bağlamak YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 adet bomba gibi soruyla karsınızdayım =) öncelike herkese merbahalarımı iletiyorum ve saygıyla selamlıyorum

Soru 1 ) Toshiba Qosmio X300-169 laptopa 2 monönitör daha bağlanabilir mi ??

Gecen sene aldıgım laptopa 2 adet harici ekran bağlamak istiyorum laptopta 1 adet VGA 1 adet HDMI çıkışı bulunmaktadır. VGA çıkışına Samsung marka XL2370 model monitor HDMI çıkışına ise Panasonic marka Plazma tv bağlıyorum. laptopun ekran kartı önemli mi bilmiyorum ama bilgisini vereyim. ekran kartım Nvidia M-9700GTS, ben iki harici ekrana aynı anda goruntu veremiyorum monitörü açınca plazma, plazmayı açınca monitördeki görüntü kayboluyor bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Soru 2 ) Masaüstü bilgisayarıma SLI bağlantı yaparsam 3 hatta 4 garklı goruntu almam mümkün mü ??

elimde zotac 8800 gt amp model bir ekran kartı var bilgisayara takılı ve bunun sadece 2 adet DVI cıkısı bulunmaktadır 1 adet daha aynı katttan alıp SLI bağlantısı yaparsam 4 adet dvı çıkısına sahip olurum bu sekilde de 3 hatta 4 farklı monitörde farkı goruntuler almam mumkunmudür ??

gözüme zotac GTX 570 modelini kestirdim o modelde de 2 adet DVI 1 adet hdmı çıkısı bulunmaktadır acaba bu kartta 3 ayrı goruntu alabilir miyim yoksa laptopta yasadıgım sıkıntıyı yasar mıyım ??

yoksa egemen kardes al sen GTX 590 3 DVI cıkısı ile bak basının çaresine mi dersiniz :)) biliyorum cok gevezelik yaptım ama kusuruma bakmayın. İlgili arkadaşlarımdan gelecek bilgilere gore yon verecegim kendime

Saygılarımla Egemen BEDER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkoqat -- 24 Mart 2011; 21:55:51 >

• merak konum hala günceldir yardım beklemedeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.