Şimdi Ara

3 Monitor Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 3 Monıtor Aynı Anda Kullanacagım Ekran Kartı Amd Hd 3600 Ben

Vga Coklayıcı Ile Cogaltabılırmıyım Yoksa Baska Ne Yapabılırım

Acıl Yardım. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durak07 -- 22 Ocak 2015; 22:36:35 >

• eyefinity yapacaksan display portu olan kartın olması lazım
  • amd hd 5450 filan olurmu yada enfıty olmadan yapabılırmıyız
  • Durak07 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    3 Monitörü aynı anda kullanmaktan kasdettiğiniz zannediyorum masaüstü alanını 3 monitöre genişletmek olsa gerek. Amaç bu ise VGA çoklama vs ile bunu yapamazsınız. Çoklayıcılarla var olan bir görüntünün aynısını diğer monitörde görürsünüz.
    Amacınız masaüstünü genişletmek ve 3 monitöre yaymak ise bunu ekran kartı ile yapabilirsiniz. Yani ekran kartınızın bunu destekliyor olması gerekir. Mesela bende Asus HD7970 ekran kartı var ve aynı anda 6 monitörü kullanıyorum.
    Ekran kartınızın tam olarak marka/modelini belirtirseniz yorum yapılabilir.
    Ayrıca genişletilmiş masaüstü için eyefinity işlemine gerek yok. Bu teknoloji birden fazla monitörü birleştirerek tek bir monitör gibi kullanmayı sağlar.
  • Ekran kartini degistirecegim butce 300 tl onerdiginiz ekran kartlari nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 monitoru tek bir monitor gibi kullanmak isiyorum neler yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    "3 monitoru tek bir monitor gibi kullanmak istiyorum"

Bu beklentinizi sanıyorum detaylandırmak gerek. Bu 3 monitörü şu şekilde mi kullanacaksınız: mesela 1. monitörde bir web sayfası 2. monitörde başka bir web sayfası 3. monitörde başka bir program vs çalışacak şeklinde mi yoksa bu üç ekranı birleştirip tam ekran oyun oynamak gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durak07

3 monitoru tek bir monitor gibi kullanmak isiyorum neler yapabilirim

ben sorduğunuzu anladım. ya ati eyeinfinity destekli yada nvidia surround destekli ekran kartınız olacak. yada çift ati kartla crossfire yada çift nvidia ekran kartla sli yapacaksınız.
    iş sadece 3 monitörü bağlayıp görüntü alabilmekle bitmiyo. eğer benim gibi bunu oyun maksatlı yapmak istiyosanız. gerçekten en az orta seviye bi kart olmalı ve ekran kartı belleğinin 2gb üstü olmasında fayda var. çünkü çözünürlük olduğu gibi kalmıyacak sonuçta.
    bu arada ben nvidia aldım tek gtx6 serisi ve yukarısı tek kartla surround yapabiliyo. ama 3 adet vga portu kullanacaksan işin yine zor çevirici vs gerekecek. monitörlerinden biri hdmı yada display port diğer ikiside dvı olsa daha iyi olurdu çünkü dijital görüntüyü çeviricyle analog yaparken sorun yaşayabiliyosun çoğu çevirici çalışmıyo. bende henüz sistemi kurup oturtamadım çevirici bekliyorum

• yanı 3 monıtoru baglayıp tek bır monitor gibi oyun oynamak
    3 Monitörü tek bir monitör gibi kullanabilmeniz için kullanmış olduğunuz ekran kartının AMD ise Eyefinity, Nvidia ise Surround teknolojisini desteklemesi gerekir.
  • uygun fıyata onerdıgın bır ekran kartı varmı peki
  • Merhabalar arkadaşlar, üstadlar.

Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family ekran kartlı , core 2 duo CPU t6400 2,00 Ghz , 3 gb. Ram , Win 10 olan bir Packard Bell laptopa sahibim.

Laptobuma 3. bir monitör bağlamak istiyorum. (Ekranı genişletme olarak kullanmak istiyorum.) Araştırdım fakat burada sizlerede sormak istedim. Hdmi çıkışı yok. Bir VGA ile zaten 2. monitörü kullanıyorum.

Bu marka ekran kartı 3. monitörü destekler mi ? (Sanırım desteklemiyor ) Usb > vga çevirici aparatlada aynı görüntüyü mü alırım yukarda
    yazıldığı gibi ? Bir çözüm bir yolu var mıdır acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.