Şimdi Ara

3 mönitör mü? 6 mönitör mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eyefinity için sizce 3 mönitör mü ? 6 mönitör mü? mantıklı bazen 6 mönitör de oyuncu 2 mönitör arasında kalıyor ve hoş olmuyor sizce hangisi daha iyi?

• Youtube da baktığım videolarda 3 lü daha iyi gibi geldi.6 monitörde ortadaki boşluğun çok az olması halinde daha iyi olabileceği düşüncesindeyim.Eğer aradaki boşluklar en aza indirilir ve monitörler dik konumlandırılırsa 6lı tabiki daha iyi olur ama çok da gerek yok aslında 3lü gayet yeter aslında
  • bulutları veya tavanı görmesek de olur diyorsun aslında banada 3 daha uygun gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_cem -- 17 Nisan 2011; 14:30:03 >
  • çoklu monitör yerine oyumu dev ekran bi televizyona kullanıyorum
  • aslında o da bir çözüm ama 1920x1080 yerine 5760x1080 var :) görüş açışı çok değişiyor

birde dik duran mönitörler var çok ilğinç

http://www.youtube.com/watch?v=GNkDX2pcg0U&feature=fvwrel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_cem -- 17 Nisan 2011; 15:49:44 >
  • Arkadaşım eyefinty de oyun oynamak istiyorsan ve bunu full çözünürlük 4xAA 16xAF gölge mölge derken epeyi zorlanacaksın.
    Buna uygun sistemin var mı önce onu sorayım. Full Hd de bile ayarlar ultrada oynamak zor oluyor bir çok ekran karı için . Sen ise 3 ekranda oynamayı düşünüyorsun.
    Ama benim Hd 6990 veya 6970 cross fire var diyorsan oh ne ala
  • amd fx ve gigabyte 9000 serisini bekliyorum birde ocz vertex 3 alıcam sistem kopucak ekran kartınıda 6000 serisinden düşünüyorum kasacagını pek sanmıyorum yani ilerde cf kesin yaparım yani o sisteme 3 mü 6 mı diye sormak istedim veya 50 in. bir led tv de olabilir 4xaa ve 16xaf de kasmaması için

• Aslında böyle birşey almak lazım,Alienware yapmış yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Aslında böyle birşey almak lazım,Alienware yapmış yine

boyut olarak çok iyi yapmışlar ama tüplü tv gibi arkası birde çözünürlüğü çok düşük 2880x900 biraz daha fazla çözünürlük olsa mesela 5670x1200 kapış kapış gider diğer özellikleride iyi olursa tabi renk kontras gibi ama genede helal olsun adamlara bunu yapmakta bir başarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend_cem -- 17 Nisan 2011; 22:52:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.