Şimdi Ara

3 Monitörü tek bir kasada toplamak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üç monitörde de görüntüyü yan çevirip yayabilirmiyiz demek istediğimi şekillede desteklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6460740D9 -- 31 Temmuz 2011; 16:27:10 >
  • ben ce sökmek boş iş olacaktır.. herhangi bir yanlışında gitmesinden korkarım ben ama gene sana kalmış .. :D

• Profesyonel olarak yaptırırım ben dersen Ankara'da bu işi yapan en iyi yerhttp://www.nhnled.com/led-ekran.html bulunduğunuz şehirde bu tür yerler mutlaka vardır neyi neyle nasıl yapacaklarını çok iyi bilirler fikir edinebilirsin en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 31 Temmuz 2011; 17:00:06 >
  • Proje devam ediyormu , 3 LCD Monitör tek bir kasada birleştirildimi ?
  • ben belki yaparım du bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

ben belki yaparım du bakalım...

Takipteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

ben belki yaparım du bakalım...

Takipteyim...

+1963 kim yaparsa takipteyim bu calısmayı bende istiyorum ama azcık mahaliyetli ama cok güzel benim sorum ise bu 3 monitörü tek kasada toplarsak görüntüyü nasıl 3 e bölecegiz
  • mesela üç hdmı çıkışlı bi ekran kartına sahibiz buna aynı monitörleri bağlayıp istediğimiz görevi verebiliriz ancak iki dvı bir analog çıkışı olan sistemler gibi farklılık olan durumlarda ne yapıcaz. Yazılımsal olarak desteklesek bile kalite açısından sorun yaşayabiliriz. Son olarak ortaya büyük bir monitör iki yanada yan çevirince ortadakinin yüksekliği kadar olan monitörlerden düşünelim. bu yandakilerin görüntüsü hem yan çevrilip hemde üçüne birden yayılabilir mi? Eğer bu şekilde olursa çok iyi olur araştırmalara devam. yada bırak bu işleri git bi projeksiyon al diyebilirsinizde:D
  • bi çerçeveciyle anlaşılabilir. Birde yeni konu açamadığım için mazur görün, konuya yakın bir soruda ben soracağım, msi m635 laptopum anakart arızası verdi netbook aldım, ekranı çok küçük geldi, daralıyorum, msi'ın ekranını söküp netbook'uma bağlayabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

mesela üç hdmı çıkışlı bi ekran kartına sahibiz buna aynı monitörleri bağlayıp istediğimiz görevi verebiliriz ancak iki dvı bir analog çıkışı olan sistemler gibi farklılık olan durumlarda ne yapıcaz. Yazılımsal olarak desteklesek bile kalite açısından sorun yaşayabiliriz. Son olarak ortaya büyük bir monitör iki yanada yan çevirince ortadakinin yüksekliği kadar olan monitörlerden düşünelim. bu yandakilerin görüntüsü hem yan çevrilip hemde üçüne birden yayılabilir mi? Eğer bu şekilde olursa çok iyi olur araştırmalara devam. yada bırak bu işleri git bi projeksiyon al diyebilirsinizde:D

bunu yapan kisiler var 1 büyük iki kücük aynen pencere gibi duruyor

• bence bu tarz işlerde en ucuz yöntem büyük bi masa alıp ortalama 12 kişilik yemek masası kadar üzerine ekranları istediğin şekilde konumlandırmaktır tabi yerin geniş olması lazım ve ekran çıtaları ince olursa daha iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsam

bence bu tarz işlerde en ucuz yöntem büyük bi masa alıp ortalama 12 kişilik yemek masası kadar üzerine ekranları istediğin şekilde konumlandırmaktır tabi yerin geniş olması lazım ve ekran çıtaları ince olursa daha iyi olur :)

oda mantıklıda pek hos görüntü vermiyor mesela ben denedim 3 monitör alırmı benim calısma masası diye gayet alıyo ama kalın cıtaylada kasası olmayıncada güzel görütü olmuyor
  • noldu olmadı mı çalışma
  • burdaki amaç her ekranda farklı görüntüler yaratmakmı(örn: bir ekranda oyun oynarken diğerinde detskop diğerindede msn gibi) yoksa bir görüntüyü hepsine sığdırmakmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.