Şimdi Ara

3 Mps Hız alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 mblik tarife kullanıyorum sözde son 2 aydır sokak lambalarına parelel akşamları hattım kopuyor. 4 mb gündüzleri sorun yok ama akşamları hat sürekli kopma yapıyordu.

4 mb den 2 ye düşürdük hat şuan sorunsuz çalışıyor ama net hızım çok yavaşladı. Merak ettiğim 3 mb olarak hattımı nasıl ayarlayabilirim. Böyle bir seçenek var mı?

• Bu hat zayıflaması aşırı yüksek, benim yazlık internetimde bile 5km uzakta olmama rağmen 41db oluyordu. Sizinki 47 olduğu için hat sık sık kopacaktır. Kaç metre uzaktasınız santralden ?

Ayrıca size bir tavsiye adsl modunuzu adsl.gmt yaparsanız daha iyi bir bağlantı kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 8 Haziran 2020; 20:47:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Bu hat zayıflaması aşırı yüksek, benim yazlık internetimde bile 5km uzakta olmama rağmen 41db oluyordu. Sizinki 47 olduğu için hat sık sık kopacaktır. Kaç metre uzaktasınız santralden ?

Ayrıca size bir tavsiye adsl modunuzu adsl.gmt yaparsanız daha iyi bir bağlantı kurabilirsiniz.
    Tavsiyenizi deneyeceğim. Tahmini mesefe 5 km den fazla var saha dolabı ile aramda. Köyde olduğum için tek aboneyim. Telekom hattı gözden çıkarmış maalesef.
  • idris-tolar kullanıcısına yanıt
    Allah sabırlar versin .. Tek oldu mu görünmez oluyorsunuz malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR

Allah sabırlar versin .. Tek oldu mu görünmez oluyorsunuz malesef
    Eyvallah Hocam. 3 mb hattım kaldırıyor ama 3 yok ya 2 olacak illa ya da 4mb. 4 alınca gece kopuyor hat, garip garip işler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.