Şimdi Ara

3. Nesil Kanat Yapımı - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa 97d'den yüksek sürüm server oynuyorum da 3. nesil kanat yapamıyorum. Araştırdım internette, deniyorum itemleri kabul etmiyor. Ancient item istiyor. Dragon denedim, onlarca item denedim hiçbirini kabul etmiyor. 4 özellikli item bile denedim.

Yardımcı olabilecek varsa hayır duamı alır çünkü kafayı yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutpamuk -- 29 Haziran 2016; 17:51:44 >

• oncelikle conder feather yapman lazım. bu itemi yapmak için 2. nesil kanata ihtiyacın var artılı olması gerekıyor . +9 2. nesil kanat , 1 chaos 1 creation , 10 lu soul ve anc item +9 olsun. en az +7 olması gerekıyor dıye hatırlıyorum. bu malzemeler ile condor feather yap. daha sonra condor feather i koy chaos makinesine . sonrakı malzemeler. crystal , exc item +9 veya daha yüksek , creation , 10 lu soul , 10 lu bless ve chaos. koydugun itemlerin add si ve artısı ne kdr yuksek olursa sansnda o kdr yuksek olur. add den bahsettigim life ile basılan özellik. umarım anlamışsındır :D
  • FunnyMu kullanıcısına yanıt
    Sorun orada zaten, conder feather'i yaparken kabul etmiyor :D Daha doğrusu ancient itemi kabul etmiyor bir tek, diğerlerinde sıkıntı yok. Hangi setin itemi ve olması gereken özellikleri de yazarsan bir de öyle denerim.
  • anc item +7 veya üzerinde ve add özelligi olması lazım. öyle hyon vs itemi olsun gıbı sartları yok hepsı gecerlı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.