Şimdi Ara

Eski bir oyun arıyorum 1995-2005 arasında çıkmış bir oyun olmalı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeterince şey hatırlamamakla birlikte oyun hakkında verebileceğim bilgiler şunlar. Kahramanımız kel diye hatırlıyorum 3. Şahıs görüşüyle oynanıyordu open world gibiydi sanırım, default silahı eliyle plastik bir top fırlatıyordu. Puzzle tarzı görevler yapıyorduk. Şehirde degil, orman da degil, yanlış hatırlamıyorsam daha tropik alanlarda geçiyordu. Farklı farklı silahlar itemler bulabiliyorduk çevrede. Aklımda bu kadarı kalmış ama yıllardır arıyorum 1 kere daha oynamadan gitmek istemiyorum bu dünyadan umarım hatırlayan biri çıkar şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hitman 1-2-3 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nick_bulamayan_adam

Hitman 1-2-3 mu?

Hayır dostum Hitman unutulacak oyun mu benim dediğim oyunun devamı falan yok tek oyun (en azından ben öyle biliyorum ama yok yani gorsem hatırlarım) ve oyle çok popüler değildi 10-13 yaşlarındaydım ozamanlar ve arkadaşım oynardı benim bilgisayarım bile yoktu. Uzun uzun oynamış olsam daha detaylı hatırlayabilirdim ama malesef çok aradım bulamadım.
  • GTA : San Andreas
  • Wolfenstein pes serileri fifa serileri sonra gta vice city gibi oyunlar oyna bence ama neden bu oyunları tercih ettiğini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainFast

Wolfenstein pes serileri fifa serileri sonra gta vice city gibi oyunlar oyna bence ama neden bu oyunları tercih ettiğini merak ettim

O dedigin oyunların hepsini fazlasıyla oynadım oyun piyasasını çok yakından takip eden birisiyim yıllardır oyun oynarım. Nostalji denen birsey var. İçimde ukte oldu yıllardır aklıma gelip durur birtürlü bulamadım o oyunu oynamak istiyorum konu bundan ibaret.

• Serious Sam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 ve öncesi sağlam oyunlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dreams To Reality?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

Dreams To Reality?

Bi an umutlandım da bu degil dostum, anlattığım tanıma baya uygunmuş ama malesef. yinede çok saol

• swat 4 , gun, max payne , bully shollarship
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.