Şimdi Ara

3 . nesıl karakter olamıyorummmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2 görevi yaptım son görevde kapıdan gecemıyorum neden????

• bekle gecersın don dolas gel sureklı dene alıyo ma aradan 1 saat filan gecsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaSaTuRaMuRaT

bekle gecersın don dolas gel sureklı dene alıyo ma aradan 1 saat filan gecsin

• quote:

Orjinalden alıntı: baybars44

quote:

Alakası Yok. Dark Elf Questi İçin Marlon Görevini Yapmış Olman Lazım. Diğer Türlü Kapıdan Geçemessin.

Eğer Yine Geçemiyorsan NPC de Sorun Vardır. [MM] Ye Söyleyeceksin O Seni Oraya Gönderir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: baybars44

quote:

Alakası Yok. Dark Elf Questi İçin Marlon Görevini Yapmış Olman Lazım. Diğer Türlü Kapıdan Geçemessin.

Eğer Yine Geçemiyorsan NPC de Sorun Vardır. [MM] Ye Söyleyeceksin O Seni Oraya Gönderir.

+1

• marlon görevını yaptım halde gecemıorum arkadslarr:(:( sadece son görevde böle sorun oldu:S:S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiX53

marlon görevını yaptım halde gecemıorum arkadslarr:(:( sadece son görevde böle sorun oldu:S:S:S

Res At. 400 LVL e Gel Marlon Görevini Yap ve Terkrar O Questi Yapmayı Dene. Olmassa MM Den Yardım Iste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 7 [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasım 2. nesil olduktan sonra 220 level de marlon gorevini yapabiliyorsun. Sonra 400 level ol ve 3. nesil char olabilmek için questini al. İstediklerini yap goreceksin 3. nesil char olacaksın. Eger olmuyorsa serverda sorun olabilir. Yada adminden questlerini 0 lamasini iste.
  • Arkadaşım eğer karekterin Bk ise Marlon görevini eksik yapıyor olabilirsin. Ring of honor u marlona verdikten sonra senden birde Dark Stone getirmeni isteyecektir. Büyük ihtimal Dark Stone u götürmeyi unutuyorsun yani görevin 2. kısmını yapmıyorsun ve dolayısıyla görevi yapmamış sayılıyorsun

Edit:/imLâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 29 Aralık 2008; 23:13:29 >
  • EMİN MİSİN ARKADAŞIM MARLONA TEK YÜZÜK DEİL JEWEL OF STONE SANIRIM ÖLE Bİ TAŞTA GÖTÜRMEN LAZİM EGER NPC HALA İŞE YARAMIYORSA ADMİNİYLE VEYA GMLERLE İRTİBATA GEÇ
  • Kardeş level 400 ol /evo yaz olursun kanadını takarsın oynadığın serveri ver bende oynayayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.