![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
merak ettim hocam ne yapacaksınız bu kartı? google da arattım enteresan bi tasarımı var, lcd display falan |
Kartın tasarımı ve şekli apayrı bir boyut.Normal kartlardan farkı koleksiyon değeride taşıması.Şuanda zaten 1070 hof versiyonunu kullanıyorum.Ayriyetten sistemim full beyaz.Türkiye'de çok az sayıda var.Zaten belki bulurum diye ilanı hep yeniliyorum ama sanırım ulaşamayacağım :/ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksahon -- 18 Ocak 2024; 17:47:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021 yılında bende bulmuştum Facebook grubunda.Muhtemelen aynı kart ve satıcıdan bahsediyoruz.Bir tane miningciye o zamanlar satmış.Böyle kartların böyle durumlara satılması içimi acıtıyor yemin ediyorum.Şuan 1070 hof var ama 1080ti bulmadan vazgeçmem bu sevdadan :D |
1080ti Fe yi satmayı düşünürseniz buradayım :) |
O zaman iyi rakam vereceksiniz bulursanız:Değerine almazsınız herhalde |
Bir bulalım orası hallolur elbet :) |
Öne çıkardım. İnşAllah bulursunuz hocam =) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAydın26Eskişehir26 -- 6 Mart 2024; 15:16:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Resmi olarak 1080ti 5 adet getirildi onun harici giriş var mı bilmiyorum.Boomstar ise ülkede resmi olarak giriş yapmadı ama aliexpress'ten veya başka kendisi getiren var mı bilmiyorum.Arıyorum bakalım aylardır.Belki şans yüzümüze güler |
İnşallah bulursunuz hocam, valla denk gelirsem sırf sizin için satın alacağım :) |
Kimse anlamaz tasarım sevgimizi... |
Arada gelip konunuza bakıp gidiyorum =) |
Birde bulabiirsem tam olacak ama |