Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
GALAX HALL OF FAME 1080Tİ ARANIYOR (evet 1 senedir hala arıyorum bulayım artık :( )
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Kartın tasarımı ve şekli apayrı bir boyut.Normal kartlardan farkı koleksiyon değeride taşıması.Şuanda zaten 1070 hof versiyonunu kullanıyorum.Ayriyetten sistemim full beyaz.Türkiye'de çok az sayıda var.Zaten belki bulurum diye ilanı hep yeniliyorum ama sanırım ulaşamayacağım :/
2021 yılında ben 2. El bulmuştum, elimdeki fe modelini değiştirmek istiyordum, o zamanki fiyatı 4000 liraydı, ben 5000 lira maaş alıyordum, o yüzden önce elimdeki fe yi satmam gerekiyordu ancak söz verip cayanlar yüzünden hof alışverişini bir türlü yapamadım, başka da görmedim zaten o günden beri, 3 ay önce 4080 aldım, karta yeni sistem dizdim, 1080ti sistem de yanda duruyor arada 2. Pc olarak kullanmaya devam ediyorum, fe bile olsa hala tam bir canavar bu kart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksahon -- 18 Ocak 2024; 17:47:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darksahon
2021 yılında ben 2. El bulmuştum, elimdeki fe modelini değiştirmek istiyordum, o zamanki fiyatı 4000 liraydı, ben 5000 lira maaş alıyordum, o yüzden önce elimdeki fe yi satmam gerekiyordu ancak söz verip cayanlar yüzünden hof alışverişini bir türlü yapamadım, başka da görmedim zaten o günden beri, 3 ay önce 4080 aldım, karta yeni sistem dizdim, 1080ti sistem de yanda duruyor arada 2. Pc olarak kullanmaya devam ediyorum, fe bile olsa hala tam bir canavar bu kart2021 yılında bende bulmuştum Facebook grubunda.Muhtemelen aynı kart ve satıcıdan bahsediyoruz.Bir tane miningciye o zamanlar satmış.Böyle kartların böyle durumlara satılması içimi acıtıyor yemin ediyorum.Şuan 1070 hof var ama 1080ti bulmadan vazgeçmem bu sevdadan :D
-
O zaman iyi rakam vereceksiniz bulursanız:Değerine almazsınız herhalde
-
Bir bulalım orası hallolur elbet :)
-
Birisi mevcut yazdı ama bir haftadır mesajlara cevap vermiyor.Pfofiline girdiğimde cezalı yazıyor sanırım ondan.Tam bilmiyorum buraları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAydın26Eskişehir26 -- 6 Mart 2024; 15:16:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
Bulman imkansız gibi reis..1070 i satmıştım ben burdan çok zor bulunur o kartlar..Değerini bilmeyenlerin elinde hiç oldular..3080ti hof var birtane Sarı sitede hof olarak onu buldum birtek..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belki sendeki 1070 bendedir :D Şuan Hof 1070 kullanıyorum ama 1080ti versiyonu bir başka
-
İkisi de çok güzel de hiç satan görmedim Türkiyeye resmi olarak girmemiş mi acaba. Olmazsa 4080 super igame ultra white verelim o da beyaz güzel :) az bulunan kartları severim bende de bir 1080ti poseidon var müzelik :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi olarak 1080ti 5 adet getirildi onun harici giriş var mı bilmiyorum.Boomstar ise ülkede resmi olarak giriş yapmadı ama aliexpress'ten veya başka kendisi getiren var mı bilmiyorum.Arıyorum bakalım aylardır.Belki şans yüzümüze güler
-
Teşekkür ederim 😊
-
Kimse anlamaz tasarım sevgimizi...
-
Arada gelip konunuza bakıp gidiyorum =)
-
Birde bulabiirsem tam olacak ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- zindanlar ve ejderhalar kutu oyunu
- btk geçici kayıt
- a3106 iphone 15 pro max hangi ülke
- google play bakiyesi nakite çevirme
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X