Tabiki dönüş sağlıyorum |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Tabiki dönüş sağlıyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 yıl oldu :( |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinji -- 20 Ocak 2025; 11:51:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çok pahalı 15k bayılamam karta benim 1070 hof 10k o zaman :( |
15 bin TL'ye bi arkadaş ilan açmıştı aldınız inşallah ahahaha |
yok hocam nereye alıyorum 15k ne :D |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
daha 1080ti'yu bulamadık bunu nasıl alalım :D |
adam hala 1080 ti arıyor 5090 çıktı :D . hayrına kullanan birisi varsa göndersin . |
bir sevdadır bizimkisi unutulmaz :( |
Hemşerim hala bulamadı şu kartı ben de takipdeyim seferber olacağız. |
Birisi bir iki ay önce ilanını açtı fakat 15.000 TL istiyordu.O fiyata maalesef alamazdım zaten bir gün sonra ilanı kaldırdı.17.000 TL'ye 3080Tİ hof alabilirdim o fiyata |
abdullah denilen arkadaş video çekmese kimsenin adını ağzına almadığı kart trend olmuş koyun sürüsü gibi. |
Facebook Modart Pc Ailesi Alış satış grubunda Veysel Mertcan Karataş isimli üye satıyor. Düz 1080 versiyonunu. Fiyat 5000Tl yazmış. Bir ulaş derim ![]() Merhaba Dostlar.
Satış Postları için ayrı bir grup açmış bulunuyoruz. Sizlerden ricam abartmadan ve seviyeli bir şekilde postlarınızı buraya açmanız... https://www.facebook.com/share/p/14YStLcEUK |
Grubun içerisinde olduğum için görmüştüm.Zaten bende de HOF 1070 mevcut.1080 modeline geçmek çokta bir avantaj sağlamayacak benim için benim gönlüm 1080ti'da :D |
Aslında burada Abdullah'ın suçu yok.Ülkemizde o zamanlar farklı markalara (zotac - galax - ınno3d gibi) talebin olmaması.Teknobiyotik bile o zamanlar sadece 5 adet getirtmişti ülkeye.Herkes MSİ-ASUS-GİGABYTE fanboy'u olduğu için e haliye diğer markalar yanında sönük kaldı. |