Şimdi Ara

3 pin dişi JLED ucunu 4 pin dişi'ye çevirebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görselde görülen fan rgb ucu anakart üzerinde bulunan JLED pinlerine uymuyor uyması için çevirici felan var mıdır?

3 pin dişi JLED ucunu 4 pin dişi'ye çevirebilir miyim?

• ARGB soketi, RGB sokete bir şekilde takmayı başarırsan, çıkan duman eşliğinde güzel bir yanık kokusu elde edebilirsin. Biri 5V diğeri 12V ile çalışır

@FreudeAmFahren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 9 Şubat 2022; 23:55:35 >
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt

sata güç kablosundan besleme yapmak mümkün mü?

• Buna benzer bir şey almalısınız

• Benim anakart jrgb girişi 4 pin ama aldigim rgb ler sizin fotograftaki 3 pindi. Donusturucu aldim sorunumu cozdum kullaniyorum.

urun.n11.com
    RGB CONVERTOR 5V ADD-RGB - 12V RGB Dönüştürme Merkezi Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/rgb-convertor-5v-add-rgb-12v-rgb-donusturme-merkezi-P405060892

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aradığım ürün tam olarak bu sanırsam. Acaba böyle çoklu yerine teklisi felan yok mu daha ekonomik.

Corsair RGB Fan LED Hub : Amazon.com.tr: Bilgisayar

@DeGetBe

• Sizdeki 3lü, yani ARGB, linkteki 4lü. Elinizdeki ürüne göre hub almanız lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 jak girişleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam anakartta jrgb 4 pin degil mi konu sahibinin? Benim anakartta 4 pin. Forograftaki 3 pin benim anakarta olmuyor. Donusturucu ile 4 pin anakarta takip donusturucuye de 3 pin takiyorum sorunumu oyle cozdum.

Anakartin jrgb den donusturucuye bağlıyorsun donusturucude 3 pin yuva var. Fan led her neyse onu da donusturucuye takiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 10 Şubat 2022; 1:21:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen karıştırmışım. 3 pin dişi JLED ucunu 4 pin dişi'ye çevirebilir miyim? 

• Sizdeki ürün olur, lafım konu sahibineydi. Yanlış alıntılamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 10 Şubat 2022; 1:39:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.