Şimdi Ara

3. SENE OLMAZ! KALDIRAMAM ARTIK BU YÜKÜ! YETER! YETER! YETER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS MATEMATİK yine yaktı çıramı. Yapamıyorum ve derdimi anlatamıyorum. 4 net yaptım lanet olası dersten. Beni delirten husus mat-2 de 20+ net yapıyor olmam. Dershanede 3-5 ygs matematik neti çıkartırken, lys de 20+ çıkartıyorum ve KENDİMİ ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM niçin böyle beni anlayan ve benim gibi olan yokmu koca forumda yardımcı olun lütfen. Ygs matematiği yüzünden İngilizce İşletme yerine Türkçesine gitmek durumunda kalacağım ALLAH KAHRETSİN!

• ben de dersanede 35 + netler yaparken, (son iki denemem 39 d 1 b 38 d 2 b şeklindeydi hatta) sınavda 23,25 yapmışım. Özetle dersanelere güvenmeyin beyler 26 soru işaretleyebildim hepsi doğru diye hatırlıyodum 3 yanlış geldi 23,25
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

ben de dersanede 35 + netler yaparken, (son iki denemem 39 d 1 b 38 d 2 b şeklindeydi hatta) sınavda 23,25 yapmışım. Özetle dersanelere güvenmeyin beyler 26 soru işaretleyebildim hepsi doğru diye hatırlıyodum 3 yanlış geldi 23,25

Ne yaptın hocam nasıl geldi?Kötü geçti diyordun.Beklediğin gibi mi geldi
  • quote:

ben de dersanede 35 + netler yaparken, (son iki denemem 39 d 1 b 38 d 2 b şeklindeydi hatta) sınavda 23,25 yapmışım. Özetle dersanelere güvenmeyin beyler 26 soru işaretleyebildim hepsi doğru diye hatırlıyodum 3 yanlış geldi 23,25

22,25 olur 3 yanlışsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

quote:

Ne yaptın hocam nasıl geldi?Kötü geçti diyordun.Beklediğin gibi mi geldi

364 geldi 64k'yım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.