Şimdi Ara

3 SENE YATIP SON SENE DERSHANESİZ HUKUK KAZANMA SERÜVENİ (KAYNAK-VİDEO TAVSİYELERİ MEVCUT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
29
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Ygs'den sonraya Edebiyatta konu bıraktınız mı ben Cumhuriyete kadar halledeyim cumhuriyeti ygsden sonra hallederim diyorum.

Ayrıca şimdilik elimde Lmt El Kitabı var.Dönemlere gelinceye kadar burdan ilerleyip dönemlerde Palme Konu anlatımı alıp ikisinin özetini çıkaracağım.Nasıl yapayım hocam?Düşünceniz nedir?

Hocam son olarak Doping Hafızanın online paketi mi daha iyi olur sizce yoksa Lys'ye yakın gidilen 3 günlük seminerleri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatAkademi

Olumlu yorumların için teşekkür eder ayrıca seni de tebrik ederim güzel kardeşim. Biz her zaman sizlerin yanındayız yıllardır bunu da gösterdik diye düşünüyorum. Bu forumda ihtiyaçlarını takip ediyor ve ona göre derslerimi düzenliyorum. Umarım ilerleyen yıllarda çok daha iyi işler yaparız.

Adamsınız hocam yolunuz açık olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Allah Allah benim aklında sanki not çıkarmıştın diye kalmış nedense.

Uludağ düşünüyor musun hiç aklında var mı?

Uludağ da yazacağım tercihlere. Hiç gittin mi bünyamin Uludağ'a; kampüsü falan nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticePT

Tebrikler. Geometri çalışmalariniz hakkinda da yorum yapar misiniz?

Ilk 30 bine girmek için geometri de çözmek zorunda miyiz ?

Yoo hocam yazımda da belirttiğim gibi geometriye 1 saat bile çalışmadım. YGS de de LYSde de 0 geo. işaretledim. Netlerimin hepsi matematikten yani. Ama geometriden 3 5 net yaparsan tm sıralaman bir hayli artar söyleyeyim, kolay konulara bir göz gezdir derim geometride.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikeowi

kardeşim benimde hukuk tutuyor hemde 3 yıl boyunca hiç çalışmadım nerdeyse (sadece sıınavlara okulum fen lisesiyedi ).
    bu yıl hasbelkader edebiyata girdim ve keyfe keder soruları çözdüm cografya kuvvetlidir oyunlardan öğrendim hep ve sonuç hukuk tutuyor inanmıcaksın ama 12.sınıvta 1 tane edebiyat testi çözmedim. valla ülkedeki sıralama bi değişik galiba

Helal olsun hocam, mümkünse sınav sonucunuzu atabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

ygs mat 17,5 net ile kazanmışsın, tebrikler.

Teşekkür ederim hocam, TM de LYS faktörünü iyi kullanmak lâzım

• quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzüye

Hocam tebrik ederim su ygs turkceyi nasıl yaptiniz valla helal olsun konunuzu okudum paragraf cözmeyin demissiniz genel olarak bölüm denemesi mi tavsiye edersiniz?

Dediğim gibi ilaç gibi gelecek bir kaynak ve kanal yazdım yazımda. Detaylı okursan nasıl çalıştığım hakkında bilgi sahibi olabilirsin hocam. Paragraf çözmek amelelikten başka bir şey değil, bir şey de katmıyor insana. O anki dikkatin, heyecanın, motivasyonun yerindeyse gayet de paragraf çözebiliyorsun. ÖSYM paragraf soruları biraz çeldirici oluyor, bu problemi çözmek için de bol bol deneme çözün hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Hocam Ygs'den sonraya Edebiyatta konu bıraktınız mı ben Cumhuriyete kadar halledeyim cumhuriyeti ygsden sonra hallederim diyorum.

Ayrıca şimdilik elimde Lmt El Kitabı var.Dönemlere gelinceye kadar burdan ilerleyip dönemlerde Palme Konu anlatımı alıp ikisinin özetini çıkaracağım.Nasıl yapayım hocam?Düşünceniz nedir?

Hocam son olarak Doping Hafızanın online paketi mi daha iyi olur sizce yoksa Lys'ye yakın gidilen 3 günlük seminerleri mi?

Hocam ygs den önce Cumhuriyet e kadar bitirdim ama yarım yamalak bitirdim yani tam bitirdim denilemez. Tekrar çalıştığımda aaa bu da yeni mi çıktı dememek için bir temel oluşturdum ygs den önce.

(Bir ev düşünün hocam. Evi de üniversite ile bağlayın)

Özet çıkarmak yerine soru çözün. Sorularda dönem özelliklerini, yazar eser özelliklerini evin tuğlasını diker gibi kazıyorsunuz beyninize. Evin tuğlasını diktiniz soru çözerek, evin ayakta kalmasını sağlayacak kolonları da deneme çözerek inşa edeceksiniz. Bütün inşaat bittikten sonra da evi boyamak ve yerleşmek kalıyor. O işlemler de gerçek ÖSYM sınavında karşımıza çıkıyor. Eğer bu sınavı da halledebilirseniz boyalı badanalı muhteşem evinize deprem riski olmadan yerleşiyorsunuz. Bu da sizin yeni üniversiteniz oluyor.

Özetle çıkararak zaman kaybetmek yerine, soru çözün bol bol. 4-5 tane soru bankası bitirip, kendinizi deneme çözmeye hazır hissettiğiniz zaman da denemelere asılın. Konuda yazdığım denemeler sizi çok iyi bir şekilde LYS ye hazırlayacaktır.

3.sorunuza gelecek olursak, doping hafıza online paket daha verimli geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 15 Temmuz 2017; 12:40:30 >

• 3 sene yattım diyorsunuz ama diploma notu 80 ???????????????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: revoeyyo

3 sene yattım diyorsunuz ama diploma notu 80 ???????????????????????

3 SENE YATIP SON SENE DERSHANESİZ HUKUK KAZANMA SERÜVENİ (KAYNAK-VİDEO TAVSİYELERİ MEVCUT)

Son sene her okulda olduğu gibi bazı öğretmenler iyi niyetli davrandı hocam. Yani 80 obp nin kaynağı son sene.

• cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Hocam hukuk fakültesi gemlik'te bulunuyor Uludağ Üniversitesi ana kampüsü ise görüklede. Gemlik bursa (merkez) arası 30, 40dk Gemlik ile görükle arası ise yaklaşık 1 1.5 saat. Hukuk fakültesinden bursaya 15dkda bir otobüs seferleri var. Görüklede metro olduğu için görükleden şehrin hemen hemen heryerine ulaşım rahat. Yanlış hatırlamıyorsam saatler bu şekilde. Hukuk fakültesinin yeri Gemlik girişinde eski suğni ipek binalarının olduğu yerde binalar eski değil ama. Okul deniz manzaralı Gemlik körfezi manzaralı yani. Pazartesi günü Gemliğe dönünce gidip okulu gezeceğim ben o zaman daha çok fikir elde ederim sanırım. Gemlik ile alakalı merak ettikleriniz varsa sorun hocam mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Hocam hukuk fakültesi gemlik'te bulunuyor Uludağ Üniversitesi ana kampüsü ise görüklede. Gemlik bursa (merkez) arası 30, 40dk Gemlik ile görükle arası ise yaklaşık 1 1.5 saat. Hukuk fakültesinden bursaya 15dkda bir otobüs seferleri var. Görüklede metro olduğu için görükleden şehrin hemen hemen heryerine ulaşım rahat. Yanlış hatırlamıyorsam saatler bu şekilde. Hukuk fakültesinin yeri Gemlik girişinde eski suğni ipek binalarının olduğu yerde binalar eski değil ama. Okul deniz manzaralı Gemlik körfezi manzaralı yani. Pazartesi günü Gemliğe dönünce gidip okulu gezeceğim ben o zaman daha çok fikir elde ederim sanırım. Gemlik ile alakalı merak ettikleriniz varsa sorun hocam mutlaka.

Eyvallah hocam. Senin lys netlerin nasıldı hocam, yazabilir misin mümkünse

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

quote:

Hocam tebrik ederim su ygs turkceyi nasıl yaptiniz valla helal olsun konunuzu okudum paragraf cözmeyin demissiniz genel olarak bölüm denemesi mi tavsiye edersiniz?

Dediğim gibi ilaç gibi gelecek bir kaynak ve kanal yazdım yazımda. Detaylı okursan nasıl çalıştığım hakkında bilgi sahibi olabilirsin hocam. Paragraf çözmek amelelikten başka bir şey değil, bir şey de katmıyor insana. O anki dikkatin, heyecanın, motivasyonun yerindeyse gayet de paragraf çözebiliyorsun. ÖSYM paragraf soruları biraz çeldirici oluyor, bu problemi çözmek için de bol bol deneme çözün hocam.

Hocam çok sağolun cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 😊

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

quote:

Hocam çok sağolun cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 😊

Rica ederim başarılar

Öncelikle uzunca yazınızdan ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ben şöyle planlıyordum dediğim gibi ilk dönemlere gelip sonra Lmt+Palmedeki bilgileri küçük kağıtlara diyelim ki ön yüzüne yazar ismini arkasına eserleri yazmayı planlıyordum ve bunları bir kavanozda biriktirip arada bir çekip tekrar edecektim.Siz Lmt El Kitabı+Doping yeter mi diyorsunuz?

Birde siz Lmt El Kitabından başka kaynak kullandınız mı K.A olarak?

Yada sizin tekniğiniz gibi yapayım LMT El K. + Fulya Hoca + 5 Soru bankası.Peki bu soru bankasında bilemediğim eser ve yazarları da not etmeliyim değil mi?

• quote:

Öncelikle uzunca yazınızdan ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ben şöyle planlıyordum dediğim gibi ilk dönemlere gelip sonra Lmt+Palmedeki bilgileri küçük kağıtlara diyelim ki ön yüzüne yazar ismini arkasına eserleri yazmayı planlıyordum ve bunları bir kavanozda biriktirip arada bir çekip tekrar edecektim.Siz Lmt El Kitabı+Doping yeter mi diyorsunuz?

Birde siz Lmt El Kitabından başka kaynak kullandınız mı K.A olarak?

Yada sizin tekniğiniz gibi yapayım LMT El K. + Fulya Hoca + 5 Soru bankası.Peki bu soru bankasında bilemediğim eser ve yazarları da not etmeliyim değil mi?

Evet bir eser-yazar not defteriniz olacak. Bilmediğiniz yazarları falan yazacaksınız fakat bana hiçbir faydası olmadı. Metin Eloğlu-Düdüklü Tencere eserine kadar ezberledim, sınavda hiçbiri çıkmadı, hep bilindik bilindik yazar-eser soruları çıktı hocam. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın, benim tekniğimi uygulayın.

Sizi çok meşgul ettim kusurum bakmayın ve çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için.Allah yardımcınız olsun.

O zaman şöyle yapıyorum ben.Önce Fulya Hoca'dan dinliyorum.Sonra Lmt El Kitabı.Sonra Doping.Ve 4-5 Soru Bankası.Ayrıca bilemediğim sorulardaki yazar eserleri de kaydedeceğim bir defter..Lütfen bunu da cevapla gözüm açık gitmesin

Son olarak tekrarı nasıl yaptın hocam?

• '' -YGS İÇİN Matematikte Nejdet hocayı ve Hocalara Geldik kanalını takip ettim. Sınava az zaman kala behzatın deneme çözüm videolarını izledim. Nejdet'ten konuyu izleyip, Birey B'den ve Fem KÖSB'den gittim. Konu anlatım olarak Fem simetri 1-2 yi bitirdim. Nejdet hocanın pdflerini çıkarttım, çok faydası oldu bana. ''
    Verimsiz mi geçti hocam ?
    her konuyu bitirdinizmi ygs'de?
    Az net gelmiş YGS Bunları yapmanıza rahmen
  • Hayırlı olsun

Umarim memnun kalırsınız.

• quote:

Sizi çok meşgul ettim kusurum bakmayın ve çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için.Allah yardımcınız olsun.

O zaman şöyle yapıyorum ben.Önce Fulya Hoca'dan dinliyorum.Sonra Lmt El Kitabı.Sonra Doping.Ve 4-5 Soru Bankası.Ayrıca bilemediğim sorulardaki yazar eserleri de kaydedeceğim bir defter..Lütfen bunu da cevapla gözüm açık gitmesin

Son olarak tekrarı nasıl yaptın hocam?

Evet aynen öyle yapacaksın. Sadece fulyayı ilk değil en son dinle. Fulya, nazmiye, haluk seyit, tonguç falan en son tekrarlar için idealdir. İlk limit el kitabından çalış.

Tekrarı alışılageldik yöntemlerle değil de kendim geliştirdiğim yöntemle uyguladım. Deftere yazdığım bilmediğim yazar-eser-tür vs. toplayıp word dosyasında klasik,çoktan seçmeli, doğru yanlış vb. şeklinde testler hazırladım. Böylece interaktif olarak tekrar yapmış oldum, bu sayede bütün yazdığım bilgiler aklıma oturmuş oldu. Ama hazırlaması çok zaman aldı tabii.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.