Şimdi Ara

3 SENE YATIP SON SENE DERSHANESİZ HUKUK KAZANMA SERÜVENİ (KAYNAK-VİDEO TAVSİYELERİ MEVCUT) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
29
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim hocam.Helal olsun motivasyonumu arttirdiniz.

Sinav stresiyle nasil bas ettiginizi soracaktim ben.Psikolojik acidan kendinizi nasil zinde tuttuniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebediyatt

Tebrik ederim hocam.Helal olsun motivasyonumu arttirdiniz.

Sinav stresiyle nasil bas ettiginizi soracaktim ben.Psikolojik acidan kendinizi nasil zinde tuttuniz?

Hocam çok oyun oynadım ya, bazen her günü buldu oyun oynamam. CS:GO oynuyordum sınav senesinde, bu da psikolojimi zinde tutuyordu. Stresimi falan da engelledi.
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin coğrafya ve edebiyat netini yapsam ama matematiğim 50+ olsa ilk 5bine girer miyim sence ? Obp 80

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Kardeşim senin coğrafya ve edebiyat netini yapsam ama matematiğim 50+ olsa ilk 5bine girer miyim sence ? Obp 80

Girersin hocam. Hele ki bu sene öyle yapsaydın rahat girerdin. Yalnız OBP geriye atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 25 Temmuz 2017; 17:9:18 >
    Ya ben bilgisayar mühendisliği okuyorum da hedefim Ankara hukuk onun için hazırlanmak istiyorum Ankara hukuk gelirse bırakacağım bölümü. Aslında bu sene girsem obp'm yarıya düşeceğinden girmedim boşa gitmesin diye, belki uniye kayıt olmadan hazırlanabilirdim ama 3.denemem olacaktı çevre baskısı vs sıkıntı oldu.

• quote:

Ya ben bilgisayar mühendisliği okuyorum da hedefim Ankara hukuk onun için hazırlanmak istiyorum Ankara hukuk gelirse bırakacağım bölümü. Aslında bu sene girsem obp'm yarıya düşeceğinden girmedim boşa gitmesin diye, belki uniye kayıt olmadan hazırlanabilirdim ama 3.denemem olacaktı çevre baskısı vs sıkıntı oldu.

Aynen hocam sizin durum biraz karışıkmış. Neden bırakmak istiyorsunuz bilgisayar mühendisliğini? Sıralamanız kaçtı?
    YGS 36 binden LYS 49a düşürdüm fiziği kaydırdım obpde 50bin küsüre attı . Bilgisayar da boş durmayıp kendini geliştirmen lazım diye bir gerçeklik vardır bende yazın programlama dillerine çalışmaya başladım ama sevemedim yani yıllarca bilgisayar başında oturup bu işleri yapamayacağımı anladım. Birde TM den sınava girmek içimde kalmasın istiyorum ,lisede hep mat ve edebiyatım iyi olmuştu güveniyorum kendime. Şu hayata bir kere geliyoruz en fazla boyumun ölçüsünü alır sınavı yapamam ama bölüme devam ederim.

• quote:

YGS 36 binden LYS 49a düşürdüm fiziği kaydırdım obpde 50bin küsüre attı . Bilgisayar da boş durmayıp kendini geliştirmen lazım diye bir gerçeklik vardır bende yazın programlama dillerine çalışmaya başladım ama sevemedim yani yıllarca bilgisayar başında oturup bu işleri yapamayacağımı anladım. Birde TM den sınava girmek içimde kalmasın istiyorum ,lisede hep mat ve edebiyatım iyi olmuştu güveniyorum kendime. Şu hayata bir kere geliyoruz en fazla boyumun ölçüsünü alır sınavı yapamam ama bölüme devam ederim.

Çok iyi hocam, kendinizde eminsiniz önemli olan da bu. Başarabileceğinize inanıyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up ümstad up
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggali

up ümstad up

• tebrikler hocam, konunuz bana umut oldu umarım ben de başarılı olurum sizin gibi. bunun dışında oyun oynadım yazmışsınız çalışma temponuzu etkilemedi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahomsss

tebrikler hocam, konunuz bana umut oldu umarım ben de başarılı olurum sizin gibi. bunun dışında oyun oynadım yazmışsınız çalışma temponuzu etkilemedi mi?

Aynen baya oyun oynadım hocam, etkilemenin aksine ders çalışma ilhamımı oldu diyebilirim. Gün boyu ders çalışınca bir yerden sonra bir bıkkınlık geliyor, bir hafta ders çalışamıyorsun sıkıntıdan. Ben de bunu hem ders hem oyun oynayarak, araya da dizi film serpiştirerek uyguladım. Emin olun inek gibi çalışmaktan daha verimli oldu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.