Karanlık yollardan geçtik, zehir gibi sular içtik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 senede çok pis yaşlandım (3. sayfa)
-
-
Karizmatiksin bence şaka yapmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biliyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 sonbaharından itibaren düzenli içmeye başladım o kadar kısa sürede çöktürür mü ki
-
Kanka cidden 35 mi gösteriyor ya ciddi misin
Hissettigin yastasin ben 34 oldum hayvan gibi takiliyorum yardir gitsin kardesim arada fark yok sac kesimi disinda resimlerin.
Ulan ne kadar gereksiz seyleri kafaya takiyon ya.
-
Hocam kadınlar yaşa bakıyor sen Avrupa’dasın Türkiye şartlarından bakış açısından haberin yok
Abi dediginizin hic mantigi yok kadinlar olgun erkekleri daha cok tercih eder ozellikle Turkiye de 30-45 arasi kendine bakan vs.
Digeri bu is yasla olmaz 23 yasindaki kizla yattim hic zevk alamadim isimi gordum kactim. Bazi 40 ve ustu kadinlar var zevkten goz bebeklerim beynime kacti sabaha kadar. Insana gore cekime gore degisir bence bu isler.
Cok yasi kucuk kizlar 25 alti belki yasa bakar ama herkesin kendi tercihi.
-
saçların önü baya açılmış
-
3 sene önce de açıktı baya.
saç ektircen mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çöktürmeyi bilemem ama mesaj sahibi haklı. Sigara insanın yüzüne böyle esmerlik de değil değişik bir grilik kararma veriyor size de o gelmiş yüzünüze keşke içmeseniz
-
Emekçi gacılar yıpratmış seni
Onlar olmasa daha kötü yaşlanırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X