Şimdi Ara

3.SENEDE KAZANMAK (3.SENEYE KALMAYI DÜŞÜNEN MF LER GELSİN-ROBİN HOOD) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
22
Favori
8.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam özel değilse türkçeniz neden böyle geri kalan dersler oldukça iyi olmasına rağmen?
  • 157kden 5kya çektim istedğiniz sıralamaya kadar en fazla 4 sene olacak sekilde kalabilirsiniz açık ve net
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçe bana çok soyut ve saçma geliyor. Dil bilgisini el alalım o kadar saçma ki bi konuyu öğreniyorsun kesin bir şekilde sonra onlarca istisnasının olduğunu görüyorsun ben sırf bu yüzden çalışmadım pişman da değilim. Anlam sorularına gelecek olursak soruyu çözmek icin soruyu hazırlayan gibi düsünmek lazım buda saçma. Sonuçlar açıklandıktan sonra kazanmanın yanında en cok sevindiğim sey bi daha türkçe sorusu çözmeyecek olmak var :)
  • Hocam sizi kutluyorum elinize,azminize sağlık 🖐başarılarınızın devamını diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    türkçe ile görüşlerimiz aynıymış
    en iyisi olur umarım geri kalan hayatınızda
    Adın ahmet mi hocam ?

• Rose 15 R kullanıcısına yanıt
    size de başarılar hocamm
  • İlk sene32
    2. Sene22
    bilmiyorum ne yazsam
    Diş yazcam ama orda durumlar muallak. Hemşirelik yazsam daha iyi çünkü devlette ikisi de beşbin küsür maaş alacak
    Ne yapsam bilmiyorum açıkçası kafayı yicwm
    2 yanlıs la 17 bin oluyorsa ne diyim artık
    KORKUYORUMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarının hayali -- 1 Ağustos 2020; 19:16:52 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kral yolun acık olsun

• yarının hayali Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 22k yapmışsanız iyi netler yapmışsınızdırdır zaten. 2019 a göre 9-10k falandır. Kalın bir sene daha icinden gecin sınavın potansiyel var.

• Tercih dönemi geldi. 3.SENEYE KALMAYI DÜŞÜNEN MF ARKADAŞLAR kendinize bir şans daha verin ! UPP

• Up

• Up

• Eline sağlık kardeşim ben de 3. senemde kazandım. Sene içerisinde takip ederdim buraları. Seni de Apotemi AYT Mat. Denemeleriyle ilgili attığın posttan tanıyorum. Umarım gideceğin yer hayır getirir sana.
    Tytde 32k sıralamam var. Hocam tytde sanırım kapasitem bu
    99binden çekmiştim buraya
    Sınavım gayet güzel geçmişti
    Ama tytmatta 3y fazladan geldi 30,6 geldi
    Yani sınav anındaki tytde daha iyisini yapabilir miyim bilmiyorum
    18,19da 40,50bin civarı apınca aytde 70üstü yapınca en azından ilk yirmi bine giriyorduk ama bu sene öyle olmadı maalesef
    Yani şu anki piskolojim bana şunu söylüyor
    Tytye hemen başlamıcam
    2 senedir ayt kimyanın azizliğine uğruyorum
    Kimyaözelden ayt paketini alıp başlamayı düşünüyorum
    Bir de ayt mat ve tytaytgeo kitabıyla bir süre forma girip ilerleyince fizik filan giderim
    Belki duruma göre tytde de dahabiyisi için çalışabilirim zaten en kötü 32binim hazır zaten. Çok da sitres yapmamıs olurum
    Seneye de zaten 18,19daki gibi bir ayt gelir netler ele ayağa düşmez

• Teşekkür ederim dostum. Senin de yolun açık olsun👌🏻🙏🏻

• connli kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt de yumuşak karınınız hangisiyse ona yüklenin önce. Zaten diğerlerinde iyiyseniz tüm sene +72 ayt gezersiniz. Tytde bence daha iyisinide yapabilirsiniz. Dikkat hatalarınız olmasa 20k olurmuş zaten. Tyt yapabiliyorsunuz yani bu aytden daha zor bir şey. Kimya için kimya adasını önerebilirim çok iyi anlatıyor ve videoları yeniliyor şuan.2021 sınavına uygundur.

• Hocam ilk senem 135k ikinci senemde 70k ya çektim. 3. Kez girmeli miyim? Potansiyelimin bu olmadığını biliyorum. Ama herkes yaz diyor kafayı yiyeceğim destek çıkan yok

• JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    Bu senenin 70k sı 2019 da çok daha iyi bir sıralama getirmiştir. İstediğiniz yer olmuyorsa kalın bence. Zor bir seneydi.

• Uppotemi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.