Şimdi Ara

3.senesi olanlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tıp okuyanların/isteyenlerin aşağı yukarı 10 yıl eğitim alacakları halde mühendislik için mezuna kalanlara eğv eğv herkes evlenecek sen mal gibi kalacaksın eğv falan yapması çok tatlı. buradaki mesajlar için demiyorum ama üçüncü yıla kalmak abartılacak bir şey değil.
    maddi durum, sosyal ortam, kariyer hedefi önemli.
  • Loreley kullanıcısına yanıt
    ne üçüncü senesi bana ilk mezun senemde evde kaldın dediler
    kimseyi takmayın, kendi hayatınızın figüranı olmayın arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    hacettepe ee mezunu adam bile işsiz kalıyor; leş bir üniye gidip sürüne sürüne yükselmekten, network yapmak için bir tarafımı çatlatmaktansa dişimi sıkıp sıfır masrafla bir sene daha evde takılırım.
    "iyi kanka sen gidersin" de geç vallahi, ne uğraşasın laf anlatmakla. :D
  • Matematiğim gelişti mikail hoca sayesinde ispat yaparak çalıştım bu sene apotemide ilk 20 soru kolay kolay kaçmıyor ama trigo log dizi falan eksik hala denemedeki bilgilerimle yapıyorum içim hiç rahat değil.Fen derslerine doğru düzgün çalışmamıştım yine çalışmadım biyoloji temelim var diye oturdum biyoloji çalışıyorum bi yandan kimya bakmaya çalışıyorum sonra aklıma fizik geliyor moralim bozuluyor:( tytde mat fen denemeleri çözdüm sene içinde fendeki eksik konuları kapattım sınavda heyecanlanmazsam geçen seneye göre iyi yaparım ama heyecanlanmamam lazım öyle işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.