Şimdi Ara

3.senesi olanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.senesi olanlar durumunuz nedir ? Geçen seneye göre kayda değer bir ilerlemeniz var mı ?

• hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...
  • Ben 80 bindim bu sene 70 bin bekliyorum hatalarimin farkina vardigimi dusunuyorum ama yazabilirim bolum hayirlisi demekten baska carem yok sadece onu hala istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi millet ucuncu senesinde cok iyi calisti ben beceremedim ya Yerimde saydim Cok az gelisme var Yani bende bu potansiyel yokmus demek ki Hakkimda hayirlisi olsun ne diyebilirim baska ...

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Netler nasıl hocam daha var moralinizi hemen bozmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yapacak bir şey yok hocam ben de öyleyim maalesef.Yine elimden geleni yapmış gibi hissetmiyorum özellikle aytde çok daha iyi olmam gerekirdi diye düşünüyorum ama böyle düşününce de kendi kendime baskı uyguluyorum bu da şu anki çalışma verimini düşürmekten başka bir işe yaramıyor.O yüzden asılmaya devam her ne olursa olsun içimde hala umut var istediğimi kazanacağıma dair.Umarım her şey gönlümüze göre olur.
  • Hocam TYT 80 85 AYT 50 55 Yani bu forumda hep moral veren oldum Herkesin modu dustukc aslinda basarilabilecegini hep aksettim Cunku yapanlar gercekten var Hem cevremde hem sosyal medyada hep rastladim ama ben yapamiyorum abi Bilmiyorum ne olacak hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin

• Castell Faber C kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam Zaten hicbir zaman TYTde iddiali olmadim da AYT biraz daha calismaya emege bakan bir sinav oldugu icin bende de AYTde elimden geleni yapamadim yetersizlik hissi var ve hakikat da boyle suanda yapacak bir sey yok Hakkimizda hayirlisi olur insallah hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam siz ayt matematikte o bir matematikçi kanalını öneren kişiydiniz sanırım konuyu bulamadım ama buradan teşekkür ediyorum pkob da baya işime yaradı
  • Castell Faber C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam Sinavda fullersiniz insallah Bazilari tarafindan reklamci damgasi yedik ama faydali olmasa bu kadar ovmezdim zaten

hangi kanal hocam?
  • 3. seneye kalanlar 1 sene daha kalıp dersaneden diploma alabilir.
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Buradan ulasabilirsin hocam

https://forum.donanimhaber.com/ayt-matematikte-istedigin-seviyede-degilsen-iceri-pko-polinom-dahil--143905188

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Muhendislik kazanirsam ilk senesinde tipi kazananla ayni zamanda mezun olacagim Acikcasi benim icin ucuncu senede sinava girmek mesele degil Yine elimden geleni yapmamak calismamak meseleydi Artik o da gec oldu zaten yapacak pek bir sey yok suandan itibaren

• benim de 3. şu son aylar çok yordu beni. arkadaşlarımın hepsi neredeyse üni 3 oldu. ben daha aynı konular

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar mahmut bu kadar komik değil. hahaha. ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. hahaha. ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. hahaha. sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

Ne zaman mezun olacağını dert etme. Herkes aynı yaşta işini eline alacak diye bir şey yok.
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ondan degil de insan 3 senedir ayni hatalari yapmasi koyuyor ya Yani buna senin de baskasinin da yapabilecegi bir sey yok Tamamen benim essekligim Insallah gelecek senelerde istedigim meslegi elime alabilirim hocam Hepimizin gonlune gore olur insallah

Hocam sen yaparsın ya seneye hacettepe cengde görüşürüz umarım

• ScaceCrow kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam Insallah gorusuruz Hacettepe CENGde

• Neden 3. yıla kaldınız? Geriye dönseniz yine kalır mıydınız? Şunu yap şunu yapma diyebileceğiniz net konular var mı aklınızda? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.