2020de sınava girmiştim de o sene baya güzel derece grupları vardı telegramda. bu sene bildiğiniz bir grup var mı? |
Bildirim
2020de sınava girmiştim de o sene baya güzel derece grupları vardı telegramda. bu sene bildiğiniz bir grup var mı? |
hayır okulu bıraktım tekrar hazırlanıyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
biraz aktif deneme falan tartisan kucuk bi grup olsa cok iyi olur ya bana baya katkisi olmustu iki sene once < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hicbir fikrim yok maalesef hocam bu aylarda alim vardi sanirim oyle girmistim ahsnsndkkcmadlvmxav < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
siz ikinci mezun musunuz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
belki o grup olabilir biz de sinavdan sonra konustugumuzda baya kisi yuksek yapmisti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sene basinda ben de bakmistim da derece grubu vs goremeyince mart gibi acilir falan demistim de yine goremeyince yazayim dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben ilk katilan kisi olabilirim ahxmsnandkkdnakmcd < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sey olsa guzel olur aslinda iste derece hedefi olanlarin grubu tarzi o zaman alimlar oyle oluyodu cunku < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |