Şimdi Ara

3. seneye kalmak nasıl duygu ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 3. seneye kalanlardanım. İlk sene hazırlanmadım hatta lysde edebiyat sınavına da girmemiştim. Bilmem kaç bininciydim. Geçen sene tm-3 55k. Bu sene 10k. Üstelik Ygs'm geçen sene daha yüksekti. Bu sene ygsde 10 puan düşürmüştüm

Eğer yapabileceğine inanıyorsan kal,güzel bir duygu diyemeyiz sonuçta. Zorluğu var ama fazla takmayıp,çalışmaya konsantre olmak gerek.

Edit:Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisarock13 -- 17 Temmuz 2014; 1:49:54 >
  • Sonu,mutlu bittği sürece bence sorun değil .önemli olan istemek ve inanmak bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı herkes için kardeşler :)

• simgeeau S kullanıcısına yanıt
    komşumuz var ben tıp fakültesine gitcem dedi 3. senesinde paü tıp tutturdu
  • Darısı her istiyenin başına inş

• bu yil kalip ogrenicez :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simgeeau

Sizce çok mu kötü bir durum.hedef varsa kalınmaz mı ? Hiç tanıdığnz var mı

kalmak icin hala dusunuyorum ve karar veremiyorum!!

• ben ilk sene 45 k idi mf3 ikinci sene doğru dürüst çalışmadım ygs 4.9 k arkadaş kurbanı oldum(ps cafe vs.) mf3 11800 anca geldi eğer idealin tıp ise vazgeçme 35 yaşında tıpa girip 41 yaşında tıpı bitiren öğretmen vardı şimdi 69 yaşında falan aydın menderes tıpın kurucularından eğer gözün kesiyorsa bırakabilirsin
  • 3. seneye bıraksam yine tıp yazacam fakat konuştuğum insanlar tıp yazıyorsan fakültenin adı pek önemli olmaz dediler (hacettepe-çapa-cerrahpaşa-ege dışında) ayrıca 5 yaşında başladım ilkokula 17 yaşında lise bu yüzden bir sene daha denedim şansımı bence tıp istiyorsan kesinlikle bırak
  • Bence 3ncu sene cok buyuk risk...daha bi heyecan yapar...ikinci seneye kalmak bile zorken...insan hayatinda bi sene iki sene ne dir demeyin...herşeye yaşitlarinizdan iki sene gec baslicaksiniz...hadi ikinci sene neysede üçü ben kesinlikle tavsiye etmem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.