Şimdi Ara

3. seneye kalmak nasıl duygu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce çok mu kötü bir durum.hedef varsa kalınmaz mı ? Hiç tanıdığnz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kalıyorum ilk sene 43 bu sene 20 bin oldum tıp olmadı. Tekrar hazırlancam. İstediğin bölüm için değer bence

• İnş bu sene olur kardeşim.içinde hiç şüphe korku yok demi

• tam karar vermiş değilim belki tercih yapıp o arada tekrar hazırlanabilirim.
  • simgeeau S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Bu sene de biraz arkadaş kurbanı falan oldum. Ama gelecek sene yalnızım ve yurda çıkıcam. Bu sene biyolojinin 13 yanlış gelmesi de iyice hırs yaptırdı bana. İnşallah olur bu sene.

• Bende kalırsam tıp için kalıcam.ama çok çok korkuyorum.ve çevremde hiç örnek yok

• benim var ilk sene 120 bin 2. sene 35 bin 3. sene 16 bin oldu. bu sene gidecek diş yazıp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hırs yapan zaten bu yola baş koyan elbet istedğne kavuşur seneler önemsiz zaten kaç sene uyumakla geçiyo insan ömrü :)

• Benim çevremde de var ilk sene 60 bin ikinci sene 19 bin üçüncü sene 3 bininci oldu.

• İnş 3.sene daha hayırlı olur.bide kafama takılan millete 3.seneye kaldım mı dicem bu beni çok ûzer

• simgeeau S kullanıcısına yanıt
    Hocam istemediği bölüme gidip okulu bırakanlardan olmaktan iyidir 3. Seneye kalmak. Bi sene daha dayandığında sen millete hava atarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: simgeeau

Sizce çok mu kötü bir durum.hedef varsa kalınmaz mı ? Hiç tanıdığnz var mı

ben kaldım hiç hoş bir duygu değil bir de karşılığını alamadıysan yıkım oluyor arkadaşım..iki sene de çalıştığın halde olmadıysa tercihini yap git derim
  • Bilmyrm istedim olmcksa gitmek saçma geliyor.bi ömür pişman olcğma Bi 9ay didinirim.

• İşe 1 yıl geç gireceksiniz ama 1 yıl geç ölmeyeceksiniz

• kal kal. ilk sene 90 bindim, ikinci sene 61 bin. herkes yaz git-yapamazsın dedi, kaldım.

13k yaptım tmde ( hamda 9k ) üstelik geçen seneye göre ygs daha kötü gelmişti.
  • Benimde ilk senemde 50k ygsydi lysde çekemedim 50kda kldı.şimdide 60k yı 33bine çektim.bakalım 3e kalıcm mı

• Bu arada ben sayısalım mf 3lazım

• Bende kalıyorum ilk sene 85k 2. Sene 40k geldi.
    Benimde hedef 10k

Ben bu sene lys çalışmadım doğru düzgün bu yüzden battım. Bu sene aynı hatalara düşmeyeceğim inşallah

• Bende brz aşk kurbanı oldum ygsde.eğer kalırsam zaten arada burda takılcm o kdr yoksa aşk arkdş fln yok

• Gencler hayatimizin en guzel yillarini su sinava harciyoruz 3 yil fazla bence insaniz sonucta psikolojik yonude var iyi dusunun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.