Şimdi Ara

3. SENEYE Üniversitede Hazırlanmak ?ANKET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Apo313

Arkadaşlar bu sene lysden istediğimi alamadım ama yinede çok şükür. Ve bu bende bir hırs doğurdu. Aklımda 3. seneye kalmak vardı. Evde çalışamam diye yazdım bişeyler. Ve 3. seneye hazırlanmak istiyorum. Ve evde değilde gittiğim şehirde yani gidersem orda hazırlanmak istiyorum Sizce başarabilir miyim ?

2013

YGS2 105 K -- MF3 89 K

2014

YGS2 35 K -- MF3 30 K

2015 HEDEF

Eğer seneye çalışabilirsem ilk 10 k gelirse okul puanı kesilecek ama ilk 10k da puan aralıkları fazla ve yüksek olduğu için mesela 8k daki bir adamı yaklaşık 14k atıyor. LYSDENDE ham 8k yapsam sıralamamı korusam mf3 te 14 k ya felan atar beni ve tıpa girerim İNŞALLAH..

Sizce hazırlanmalı mıyım başarabilir miyim ? Benim gibi düşünenler var mı?

ANKET :http://strawpoll.me/2154182

Dostum senin kararın ama bence çok zor olacak. Hem üniversitede çalışacaksın ki çok zor çünkü yeni ortam yeni arkadaşlar onlar gezerken sen çalışmak zorunda olacaksın ayrıca puan daha az geleceği için baya geri atacak yani senin kararın.

• upuppupupuppu
  • Okul puanım kesildi bu sene 22 puan. Ham puanda 23 binden yerleştirme puanı 42 bine attı etmeyin eylemeyin Mecbur 1 sene daha hazırlanacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesBolcheviks -- 22 Temmuz 2014; 13:49:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkAkce

Okul puanım kesildi bu sene 22 puan. Ham puanda 23 binden yerleştirme puanı 42 bine attı etmeyin eylemeyin Mecbur 1 sene daha hazırlanacam

ama işte ilk 10kya girersem tıp garanti gibi birşey..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkAkce

Okul puanım kesildi bu sene 22 puan. Ham puanda 23 binden yerleştirme puanı 42 bine attı etmeyin eylemeyin Mecbur 1 sene daha hazırlanacam

ama işte ilk 10kya girersem tıp garanti gibi birşey..

Hocam ilk 10k ya girebileceğinin garantisi yok ayrıca üniversitedeyken hazırlanmak bir o kadar zor ama artık tercihler bittiğine göre benim söylemim bir şey değiştirmez. Başarılar
  • sen orda hazırlandın mı peki 22 k ya girdin?
  • quote:

Arkadaşlar bu sene lysden istediğimi alamadım ama yinede çok şükür. Ve bu bende bir hırs doğurdu. Aklımda 3. seneye kalmak vardı. Evde çalışamam diye yazdım bişeyler. Ve 3. seneye hazırlanmak istiyorum. Ve evde değilde gittiğim şehirde yani gidersem orda hazırlanmak istiyorum Sizce başarabilir miyim ?

2013

YGS2 105 K -- MF3 89 K

2014

YGS2 35 K -- MF3 30 K

2015 HEDEF

Eğer seneye çalışabilirsem ilk 10 k gelirse okul puanı kesilecek ama ilk 10k da puan aralıkları fazla ve yüksek olduğu için mesela 8k daki bir adamı yaklaşık 14k atıyor. LYSDENDE ham 8k yapsam sıralamamı korusam mf3 te 14 k ya felan atar beni ve tıpa girerim İNŞALLAH..

Sizce hazırlanmalı mıyım başarabilir miyim ? Benim gibi düşünenler var mı?

ANKET :http://strawpoll.me/2154182

Arkadaşım yerlestikten sonra ben de hazırlandım üçüncü kez ama ben okula gitmedim evde hazirlandim 5kdan 13k. 7 8 den 14e cekmeyi ve hem okuyup hem hazirlanmayi unut hic kolay değil ben evdeyken bile zorlandım bence karar ver 30k hic de fena değil ama ikisi birden yurumezz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boboboom B kullanıcısına yanıt
    "25 eklendi 5den 13e geriledim"

demişin. Demekki oluyormuş dostum :) kendin yaptın başkaları yapmasın mı istiyorsan nedir bu karamsarlık yahu
  • quote:

demişin. Demekki oluyormuş dostum :) kendin yaptın başkaları yapmasın mı istiyorsan nedir bu karamsarlık yahu

Kardesim ben sana yapma dedim mi hem okul hem sınav olmaz dedim ben bıraktım geldim öyle hazirlandim acayip sıkıldım dedigim su ya git okuluna ya gitme öyle hazirlan ikisi yürümez iyi oku yazilani hedefin de 7 8 değil 3 4 olsun

• quote:

Kardesim ben sana yapma dedim mi hem okul hem sınav olmaz dedim ben bıraktım geldim öyle hazirlandim o halde bile acayip sıkıldım dedigim su ya git okuluna ya gitme öyle hazirlan ikisi yürümez iyi oku yazilani hedefin de 7 8 değil 3 4 olsun.

• boboboom B kullanıcısına yanıt
    peki sen önceki girdiğin senelerdeki dereceni söyler misin
  • quote:

peki sen önceki girdiğin senelerdeki dereceni söyler misin

Ben tmyim
    2012 tm1-2-3 37k
    2013 tm1 22k tm2 16k tm3 11k

• 30 k da iyi kardeş iyi bi üniversite de okursun tıpta zor 6 yıl hem garantide değil kazancağın

• Benim oglum 3.seneye kalsin agzini burnunu kirardim sahsen.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    ben ünide hazırlancam diyorum 3.seneye kalcam demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.