Şimdi Ara

3. SENEYE Üniversitede Hazırlanmak ?ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene lysden istediğimi alamadım ama yinede çok şükür. Ve bu bende bir hırs doğurdu. Aklımda 3. seneye kalmak vardı. Evde çalışamam diye yazdım bişeyler. Ve 3. seneye hazırlanmak istiyorum. Ve evde değilde gittiğim şehirde yani gidersem orda hazırlanmak istiyorum Sizce başarabilir miyim ?

2013

YGS2 105 K -- MF3 89 K

2014

YGS2 35 K -- MF3 30 K

2015 HEDEF

Eğer seneye çalışabilirsem ilk 10 k gelirse okul puanı kesilecek ama ilk 10k da puan aralıkları fazla ve yüksek olduğu için mesela 8k daki bir adamı yaklaşık 14k atıyor. LYSDENDE ham 8k yapsam sıralamamı korusam mf3 te 14 k ya felan atar beni ve tıpa girerim İNŞALLAH..

Sizce hazırlanmalı mıyım başarabilir miyim ? Benim gibi düşünenler var mı?

ANKET :http://strawpoll.me/2154182

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apo313 -- 20 Temmuz 2014; 15:09:18 >

• upuppupp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apo313

upuppupp
    yardımmm
  • quote:

yardımmm

Alıntıları Göster
    +++++++++++++
  • quote:

+++++++++++++

Alıntıları Göster
    Bak ben sana diyeyim aynı konuları 3 kere görmüş olanın getireceği bıkkınlık sıkkınlık olacak sen orada üniversite veya hazırlık artık ne okursan yeni şeyler göreceğin için ilgini çekecek diyeceksinki vaay bunlar güzelmiş ilgin kayacak dönüp açıp matris determinanta bakınca dolaşım sindirim sistemine organik kimyaya bakınca sıkılacaksın hırsın düşecek oflayacaksın sıkılacaksın benden söylemesi yok illaki çalışacağım bıkmam diyorsan şimdiden çalış çünkü üniversite açılınca zamanın az olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: okaliptus94

Bak ben sana diyeyim aynı konuları 3 kere görmüş olanın getireceği bıkkınlık sıkkınlık olacak sen orada üniversite veya hazırlık artık ne okursan yeni şeyler göreceğin için ilgini çekecek diyeceksinki vaay bunlar güzelmiş ilgin kayacak dönüp açıp matris determinanta bakınca dolaşım sindirim sistemine organik kimyaya bakınca sıkılacaksın hırsın düşecek oflayacaksın sıkılacaksın benden söylemesi yok illaki çalışacağım bıkmam diyorsan şimdiden çalış çünkü üniversite açılınca zamanın az olacak.

Alıntıları Göster
    Hırsı veren Allah sabrıda verir İnşallah. Bizim dershanedeki sınıfta 4 senedir TIP için dershaneye giden vardı. Sıkılırım diyosun. Peki çalışmam için yurda mı gitmeli eve mi çıkmalı ??

• quote:

Hırsı veren Allah sabrıda verir İnşallah. Bizim dershanedeki sınıfta 4 senedir TIP için dershaneye giden vardı. Sıkılırım diyosun. Peki çalışmam için yurda mı gitmeli eve mi çıkmalı ??

Alıntıları Göster
    upuppupupupupuppupupupupup oy verin lütfen arkadaşlar
  • upuppupupupupuppu
  • quote:

upuppupupupupuppupupupupup oy verin lütfen arkadaşlar

Alıntıları Göster
    okul puanının kesilmesi olayı şaka değil kardeş o puan bandında en az 8k fark ediyor sınıf arkadaşımdan biliyorum 5k dan 13k ya düştü deli gibi çalışıyordu çozemediği soru görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

okul puanının kesilmesi olayı şaka değil kardeş o puan bandında en az 8k fark ediyor sınıf arkadaşımdan biliyorum 5k dan 13k ya düştü deli gibi çalışıyordu çozemediği soru görmedim

Alıntıları Göster
    işte bende diyorum ya. İlk 10k girersem yaklaşık 7 8 k yaparsam 14 k falan gelir yani tıp gelir. Sence çalışabilir miyim çalışırsamda ilk 10 k nediyorsun 30k dan 8k çekebilir miyim
  • quote:

işte bende diyorum ya. İlk 10k girersem yaklaşık 7 8 k yaparsam 14 k falan gelir yani tıp gelir. Sence çalışabilir miyim çalışırsamda ilk 10 k nediyorsun 30k dan 8k çekebilir miyim

Alıntıları Göster
    upupupupupuppu
  • quote:

upupupupupuppu

Alıntıları Göster
    upuppupupuppupupupu
  • quote:

upuppupupuppupupupu

Alıntıları Göster
    upupupupupupupup++++++------
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    30k kötü bir sonuç değil, büyük ihtimalle mühendis olacaksın tekrar sınava girmezsen. Bence mühendislik de çok güzel bir meslek. Uğraşma artık bir daha, bölümünü oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyyoem

30k kötü bir sonuç değil, büyük ihtimalle mühendis olacaksın tekrar sınava girmezsen. Bence mühendislik de çok güzel bir meslek. Uğraşma artık bir daha, bölümünü oku.

yok fiziktedavi yazdım 24 tane... Arkasına hacettepe ergoterapi,odyoloji ve üsküdar ergoterapi,inönü odyoloji 2 tane de zihin engelliler yazdım..

http://forum.donanimhaber.com/m_94929693/f_//tm.htm#94930483
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heyyoem

yok fiziktedavi yazdım 24 tane... Arkasına hacettepe ergoterapi,odyoloji ve üsküdar ergoterapi,inönü odyoloji 2 tane de zihin engelliler yazdım..

http://forum.donanimhaber.com/m_94929693/f_//tm.htm#94930483
    uppuppupuppu

• Yarım obp 5k dan 14 k ya atar ona göre hesapla...
  • 2013 yılında üniversiteye yerleştim fakat sizin gibi düşünüp ingilizce hazirlik okurken hazırlanırım dedim ama ingilizcemin iyi seviyede olmasına rağmen üniversitenin ödevleri siklastirmasiyla çok iyi hazırlanmadım gecen yil 30 k ile muhendislige gittim bu yil girdim hamda 48 bin okul puanım 96 idi tabi kirilmasiyla beni 61k ya attı mf3 siralamasi olarak tabi yazdıklarım. Yani bazen üniversitenin derslerde ne kadar sıkmasına bağlı bazende size bağlı universite cok zorlamazsa 10 k imkansız değil calisarak yaparsınız inşallah
  • Okul puanını da yazsaydın keşke. Ama en kötü 7k olman lazım, garantiye almak için 5k giirmen lazım tıpa gidebilmek için. 5kdan 11k civarına atar, garanti olur. 7kdan 18kya kadar atar. Arasında birşeyler yeterli olur ama söylemek yapmaktan daha kolay. Gideceğin bölüm %100 ingilizce değilse ve hazırlık sınıfına kendi isteğinle katılabiliyorsan katılıp çalışmayı deneyebilirsin. Ama üni gittikten sonra biraz zor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.