Şimdi Ara

3 Serisi vs Cla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cla dan 3 kasa aynı segmentlerdeki araçlar değildir.
    3 kasa merdedes C kasa ile kıyaslanır.

• JackSparro131 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cla 1.5lt motora sahip. Aracın dsg şanzımanından dolayı sorun yaşadık, kaza yapıp tamir edilince sattık. Daha sonra 2011 520d aldık. Avantajları kısmına bi xenon farları ve led gündüz farlarını vs. ekleyebilirsiniz.

CLA 180 2014 modeli yaklaşık 45bin km kullandık. 18" jant runflat lastikler ve amg süspansiyonlarla araç oldukça konforsuz. Eco modda araç oldukça hantal ancak spor - eco arasındaki yakıt tüketim farkı uçurum değil ve araç atikleşiyor spor modda. Bunun dışında araç gerçekten coupe formunda olduğu için bmw'ye göre basık geliyor hem şoför hem arkada oturan için. Cla alınacaksa AMG pakette özellikle konfor beklenmesin. Bunun dışında yol tutuş ve izolasyon olarak BMW f10'dan iyi geldi bana.
  • renault motorlu cla'ya bulaşmazdım ben olsaydım. geçen akşam balkonda otururken bir tanesi sokaktan geçti, ula renault dizeli sesi geliyor dedim bi tane megane geçiyordur, bi baktım cla imiş. utandım açıkçası. zaten adında da hayır yok cla mış yok clio.

sheer driving pleasure alır geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

320d F30 2012'den bu yana yani 6 senedir yollarda olan demode ve eski tasarımlı bir model.

Artık F30 müzede sergilenebilecek kadar eskidiğini söylemek yanlış olmaz.

Ayrıca orta çağdan kalma el freni ile de dikkatleri üzerine toplayan bir modeldir.

Kışın 184 hp 320d ile karlı rampa çık(a)madan 3 serisini bana anlatmayın. . .
    bmw'yi eleştirmek bahane

nick-yorum uyumu şahane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cla da geçen arka koltukta seyahat ettim, 1.80 iseniz dik oturamaz ve dışarıyı zor görürsünüz pencere altta kalıyor göz hizasından, ceket asmaya asacak kanca yok, c coupe w204 de bile var ve daha rahat oturuluyor, cla yerine başka birşeyle karşılaştırın ya da direk 320d alın devam edin

kendini çok kanıtladı gayet iyi bir araç 320d
  • 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.