Şimdi Ara

3 Serisi vs Cla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki araç arasında kaldım ve size danışmak istedim 2. Elde satışı olsun özellikleri olsun yorumlarınızı bekliyorum.
    2012 model Bmw 320d sunroofsuz, comfort paket, m sport body kitli, zenonlu, hatasız boyasız
    2014 cla 180d amg sunroof, bir kaç parça boya.
    İkisi de 100bin km civarında
    Sizce mantıklı olan nedir?

• Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    H Hunharca Eleştiri demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri

320d F30 2012'den bu yana yani 6 senedir yollarda olan demode ve eski tasarımlı bir model.

Artık F30 müzede sergilenebilecek kadar eskidiğini söylemek yanlış olmaz.

Ayrıca orta çağdan kalma el freni ile de dikkatleri üzerine toplayan bir modeldir.

Kışın 184 hp 320d ile karlı rampa çık(a)madan 3 serisini bana anlatmayın. . .
    2003 yılında piyasaya sürülen E60 üzerınden 18 yil gecmesine ragmen şu an bile tasarim dili olarak hâla beni al diyor. İstiyorsan o yillarda üretilen mercedesler ile bmw leri yanyana koyalim. F30 ların abartmıyorum en az 20 yılı daha var. 20 yıl sonra f30 gördüğüm zaman hâla döner bakarım. Tasarım olarak bu nettir. Sokağa çıksak 100 kişiden 99 u benim düşündüğüm gibi düşünüyor.

F30 mu demode müzede sergilenecek kadar yaşlı. Birde yanlış olmaz demişsin.

BMW Lüx + Spor otomobil. Dolayisi ile el freni önemli. İlk önce bmw nin neden otomobillerine manuel el freni koyduğunu öğren. BMW alan insanların neden elektronik el freni istemediğini git bir öğren.

Kışın rampadan çıkamıyormuşta bla bla. Sanki ayni model arkadan itişli mercedes hovarda hovarda kalkicak o rampayi. Ha bu arada arkadan itişin bmw kullanicilari için ne kadar önemli olduğunuda git soruştur öğren.

BMW yi gömmeye çalışmışsın rezil olmuşsun. Fındık kadar 150 beygir motoruyla 30 ile giderken dip gaz koyunca götü başı ayri oynayan c200d yi gelip savunma burda şimdi. yarin öbür gün biner rezil olursun
  • Mantıklı olan 3 serisi ile CLA yı değil C yi kıyaslamanızdır.
  • Al bi C200d hepsini egale eder
  • quote:

Al bi C200d hepsini egale eder
    Anladık bayramda akrabanın mercedesine binmişsin tüm konulara önerip duracakmısın genç
  • quote:

Al bi C200d hepsini egale eder
    320d yol tutuşu, sürüş güvenliği ve sürüş zevki bakımından c200d yi 5 e katlar
  • tasarım olarak cla çok hoşuma gitsede, araç hakkında olumlu yorum yapan yok benim tercihim şahsen 320d olurdu. yanlamamış temiz bulabilirseniz tadından yenmez :)
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    320d F30 2012'den bu yana yani 6 senedir yollarda olan demode ve eski tasarımlı bir model.

Ayrıca orta çağdan kalma el freni ile de dikkatleri üzerine toplayan bir modeldir.

Elektronik ve saçma sapan pedal gibi olan el freni yerine garç diye çekilen el frenlerini tercih ederim ben şahsen. Bu bmw yada mercedes olarak değil araç marka modelinden bağımsız olarak tercihimdir.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Kuş serisine ilgi duyuyor musunuz ?
    Asla para verip almam. Çok daha iyi alternatifleri var.

Ancak konumuz bu değil ben genel olarak otonom sürüşe falan karşıyım. Herşeyin elektronikleşmesine karşıyım. Elektronik direksiyona , Elektronik park frenine karşıyım. Ne biliyim elektrikli araçlardaki sessizliğe karşıyım ben. Öyle işte. Ne anlattırıyosun bana ya sen kuş muş.
  • Cla ne isaya nede musaya yaranabilecek bir uretim.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Enjeksiyonlu ve hidroik direksiyonlu ve elektrikli camları olan araçlara karşı mısınız ?
    Camın sürüşe dinamiğine bi etkisi var mı sizce niye saptırıyorsunuz hunhar bey.
  • quote:

2003 yılında piyasaya sürülen E60 üzerınden 18 yil gecmesine ragmen şu an bile tasarim dili olarak hâla beni al diyor. İstiyorsan o yillarda üretilen mercedesler ile bmw leri yanyana koyalim. F30 ların abartmıyorum en az 20 yılı daha var. 20 yıl sonra f30 gördüğüm zaman hâla döner bakarım. Tasarım olarak bu nettir. Sokağa çıksak 100 kişiden 99 u benim düşündüğüm gibi düşünüyor.

F30 mu demode müzede sergilenecek kadar yaşlı. Birde yanlış olmaz demişsin.

BMW Lüx + Spor otomobil. Dolayisi ile el freni önemli. İlk önce bmw nin neden otomobillerine manuel el freni koyduğunu öğren. BMW alan insanların neden elektronik el freni istemediğini git bir öğren.

Kışın rampadan çıkamıyormuşta bla bla. Sanki ayni model arkadan itişli mercedes hovarda hovarda kalkicak o rampayi. Ha bu arada arkadan itişin bmw kullanicilari için ne kadar önemli olduğunuda git soruştur öğren.

BMW yi gömmeye çalışmışsın rezil olmuşsun. Fındık kadar 150 beygir motoruyla 30 ile giderken dip gaz koyunca götü başı ayri oynayan c200d yi gelip savunma burda şimdi. yarin öbür gün biner rezil olursun

Opel logosunu profilinize yerleştirdiğinize göre BMW satın almaya çok uzak ve hayranlıkla karışık BMW özentisi olduğunuz belli oluyor.

5 6 7 X serisinde elektronik el freni kullanılıyor ama 3 eski olduğu için hala el freni kullanılıyor.

El frenininin sportif olması ile hiçbir alakası yok.

E60 hatta E90 bile bugün Şahin kullanıcılarının eline düşerek tam manasıyla varoş kesim arabası haline dönüştü
  • quote:

Opel logosunu profilinize yerleştirdiğinize göre BMW satın almaya çok uzak ve hayranlıkla karışık BMW özentisi olduğunuz belli oluyor.

5 6 7 X serisinde elektronik el freni kullanılıyor ama 3 eski olduğu için hala el freni kullanılıyor.

El frenininin sportif olması ile hiçbir alakası yok.

E60 hatta E90 bile bugün Şahin kullanıcılarının eline düşerek tam manasıyla varoş kesim arabası haline dönüştü
    E60 530D kullaniyorum. Hic attigin yorumuda ciddiye alip muhattap olmayacagim
  • Ben tercihimi bmwden yana kullanırdım. f30da direksiyon sertliği, oturuş pozisyonu ve yol tutuşu benim en beğendiğim noktalar. Spor kullanım tarzını seviyorum ben.
    Yalnız el freni muhabbetinede iyi güldüm. Meseleden anlamıyor ama yazmak zorunda hissediyor kendini.
    kesin
  • Cla nin Avantajlari

-Yakışıklı olması

-1.6 dizel otomatik olması

-Elektronik el freni

-Sunrof

3 serisinin avantajlari

-Daha iyi ic mekan ve ferahlik

-Daha konforlu olmasi

Onceliklerine gore karar ver sahsen ikinci el 3 serisine pek yanasmazdim ben ama cla nin karanlik bogucu bir ic mekani oldugunuda unutma icine binmeden kullanmadan alma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.