Bildirim
BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ?
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ?
(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
-
'' şu mu bu mu daha kaliteli? '' modası forumu kasıp kavuruyor -
F30 akar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda tercihim her türlü F30 olurdu.
5 Serisine Karşı E serisini tercih etmem.
S Class'a karşıda 7 Serisini tercih etmem.
-
Daha yeni, kendi keyfime göre 3 serisi konfigüre ettim 200 bin tl yi buluyor .Ful diye 110 bine satılan araçlar çöp gibi kalıyor o konfigüre ettiğim araçların yanında.
Cevabım 3 serisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Kim hangisini seviyorsa, ona daha kaliteli diyecek, daha sonra forumun 3-5 provokatörlerinden birisi gelip ''Passat daha kaliteli bu iki araçtan, Passat'ın malzeme kalitesi ikisinden de iyi, DSG, ZF şanzımandan daha iyi'' yazıp kaçacak ve kavga çıkacak, bizim gibi normal ve her tür araca binmiş, sahip olmuş üyeler ceza alacak ve konu kapanacak.
Dostum Güzel gözlemlemişsin , aynı fikirdeyiz. Hele bir üye var ismini vermeyeyim inşallah bu konuyu görmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
F30 akar.
Yeni C serisi de çok iddialı ama -
Bomba birakim mi
benim için en önemli motor, şanzıman ve sürüş dinanizmidir. YEni 3 serisi sürüş modları, direksiyon tepkileri ve oturma posizyonu ile c serisinden çok çok önde...
Ancak iç mekan kalitesinde c önde olabilir onlada çok ilgilenmem...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes ten beklentim harika amortisör ayarları ve muazzam işçiliktir, Bmw ise sürücü odaklı tasarımla harika motorlar..
Şahsen güncel C serisinin tasarım ve kalite ögelerinde bana alışıldık Mercedes olgusuna göre birşeyler eksik geliyor hep, bunu yeni C serisinde aşacaklar sanırım.
Cevabım 3 serisi. -
Sorumu bu bro tabiki de 3 serisi -
Ikisine de binmedim bilmiyorum. Ama estetik olarak C serisi daha guzel geliyor bana.
Yalniz, bahara araba alma durumum var ve nette ilan ararken ust limiti 80,000 tl yaparim hep. Ancak cikan listede C serisinden 60-80 bin tl 3-5 araba ciksa da neredeyse hic 3 serisi yok. Bu da bana 3 serisinin daha ustun oldugu ve daha cok tutuldugu izlenimini veriyor. Ya da bmw alanlar arabalarini satmak istemiyor
Citroen C4 ikisinden de kalitelidir.
Bir kere Citroen C4'te elektronik park freni var, Bmw 3 serisinde yok. Hala manuel olarak çekiyorsunuz.
Ayrıca Citroen'de masajlı koltuklar var. Ayrıca kadranın rengi değişiyor bu yüzden Sitröyen Ce Dört, Bemeve EF Otuz kasa 3 serisinden daha iyidir.
Bu mesajı ciddiye almayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 9 Kasım 2013; 18:58:37 >
-
1 serisimi a serisimi dersen, 1serisi
3 serisimi c serisimi dersen, 3serisi
5serisimi e serisimi dersen, e serisi
7 serisimi s serisimi dersen, s serisi
bmw de benim için özel olan 6serisi
mercedeste ise cls serisidir -
quote:
Orijinalden alıntı: Zizu
Ikisine de binmedim bilmiyorum. Ama estetik olarak C serisi daha guzel geliyor bana.
Yalniz, bahara araba alma durumum var ve nette ilan ararken ust limiti 80,000 tl yaparim hep. Ancak cikan listede C serisinden 60-80 bin tl 3-5 araba ciksa da neredeyse hic 3 serisi yok. Bu da bana 3 serisinin daha ustun oldugu ve daha cok tutuldugu izlenimini veriyor. Ya da bmw alanlar arabalarini satmak istemiyor
Model bazında aynı olsada, kasa olarak 3 serisi daha sonra çıktı C'den. Fiyat farkının öyle olmasındaki sebep o diye düşünüyorum.
C serisi iyi bir araba olsada nedense Bende F30 kasa 3 serisini beğeniyorum. Kullandımda bindimde, fakat arka koltuk konforu iyi değildi fazla sarsıntı var gibiydi. 3 serisi spor tabi ondan olabilir.
Mercedes C'ye hiç binmedim ama büyük ihtimalle arka koltuğu daha rahattır .
Forumda ikisini de kullanan biri vardı, Mercedes C için uzun yolda daha iyi demişti.
C'nin en büyük avantajı 1.6 motoruydu.
Fakat 2.0 dizel de de Bmw çok avantajlı. Mercedes'in 2.1 motoru vergi dilimine giriyor çünkü onun için Bmw 2.0'da rakipsiz.
Şanzımanda süper 8 ileri, o yüzden satması normal. Kasa tasarımı olarakta F30 çok iyi oldu bence. E90'a göre epey gelişme var hem önde hem arkada. C'den iyi duruyor bana göre...Birde tabi dediğim gibi daha yeni teknoloji, daha sonra geliştirildi şimdiki C'den...
-
Olay malzeme kalitesi özenmişlik kalite algısı konforlu gidiş ise Eski olmasına rağmen C serisi önde.
Ancak şanzımanıdır zevkidir performansıdır buna rağmen verdiği konfordur derseniz f30 segmentinde rakipsizdir.
Yeni A4 ve Yeni C serisi gelene kadar bu böyle gider. -
Daha kaliteli görünüm C serisi
Daha sportif görünüm F30 -
3 serisi.
anket eklendi -
Mercedesin araçlarını sürerken özellikle sakin kullanımda yüzünüzü sürekli tebessümde tutan bir kalitemi desem,rahatlık mı desem,zevk mi desem,konfor mu desem bilemedim.Bir özel hissettime var ve ben bunu tam olarak bundan kaynaklanıyor diye adlandıramıyorum.
böyle bir yerçekimsiz ortamdaymışcasına hissediyor insan.
Demek istediğimi mercedes kullananlar bilir.
Çok ilginç hakikatten.
Benzer içerikler
- anahtarın pili bitti araç çalışmıyor
- arabadan inince elektrik çarpması
- en iyi manuel arabalar
- araba rölantide ne kadar yakar
- dizel araç neden siyah duman atar
- byd iş ilanları
- km sorgulama
- byd menzil
- jaecoo 7 yorumlar
- 2022 fiat egea
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X