Arkadaşlar telefonumu 2017de sıfır aldım ve henüz hiç açılmadı. Batarya değişimi yaptırmam lazım ama çok fazla markanın bataryası var. Uzun vadede sıkıntısız kullanabileceğim bir batarya önerebilir misiniz?
e46 3.30ci Toplamak...
Herkese merhabalar. (konu ş.içi kaç yakar konusu değildir)
Evladiyelik garajda duracak ve sadece keyif amacıyla bi proje var aklımda.
Biraz fiyat araştırması yaptım fakat 50.000 tl diyen de var 100.000 tl diyen de var. İşin içinden çıkamadım. Tavsiyelere ihtiyacım var.
- adım yıkık ama değişeni olmayan manuel recaro koltuklu bir e46 3.30 ci bulmak. Araba yürümese bile olur.
2.adım aracın tamamen sökülüp komple kaporta tadilatı ve imola red boyanması
3. adım elektrik tesisatının elden geçmesi/sıfırlanması.
4.adım motor yapılması(şanzımanda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bi elden geçer yine)
5. adım aracın taban halısı tavan döşemesi koltuk ve kapıların sıfırdan deri kaplanması
6. adım sıfır ön arka farlar, alt takım ve 4 teker coilover.
Günün sonunda 20 yaşında ama sıfır km fabrikadan çıktığı gibi bir e46 sahibi olmak istiyorum. Bu konudaki düşünceleriniz tavsiye ettiğiniz garaj vs varsa konuşalım tartışalım
Ekran kartım bu arkadaşlar.
Son 1 aydır oyun sırasında birden ekran kapanıyor ama fanlar hızlanarak dönmeye devam ediyor kasanın ışıkları açık kalıyor. Reset atınca '' beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü radeon wattman ayarları geri yükledi'' hatasını veriyor.
Ara ara olan arıza şimdi her oyun açtığımda 15-20 dkk sonra kesinlikle oluyor. Bu arada tek oyun oynuyorum WOT.
Bunun bir çarsei var mıdır? Youtube ve forumlarda gördüğüm çoğu şeyi yaptım olmadı.
EDİT: BENİM SORUN DÜZELDİ. KASANIN YAN KAPAĞINDAKİ FANI İPTAL ETTİM SON 3 SAATTİR OYNUYORUM PROBLEM YOK. ŞAKA GİBİ...
EDIT 2 : problem tekrar ortaya çıktı. Tavsiyelere açığım
===>EDIT 3 : Sorun yine çözüldü umarım bir daha tekrarlamaz. Önce kasanın içindeki tozu temizledim ve videodaki ayarları yaptım. Ama ben frekansı 1200 olarak ayarladım
ARABADA KURBAN ETİNİ NASIL TAŞIRIM?
|
Sandık motor atılmış araç alınır mı?
|
Şu araçlar ne kadar eder acaba?
|
Astra verip scirocco almak???
|
İPhone 5 WiFi çekim gücü arttırma
|
Ankara'da 1+1 ev ya da apart tavsiyesi...
|
Arabada dinlemelik müzik listesi lazım
|
NISSAN QASHQAI TEKNA 1.5 DCI (2016) OPEL ASTRA J HB SPORT 1.4T (2014) OPEL ASTRA G SEDAN ELEGANCE 1.6 (2001) (SATILDI) >>> DÜNYA KADAR HACMİN OLACAĞINA FINDIK KADAR TURBON OLSUN <<< |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.028
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.278 (Bu ay: 343)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.430 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası