BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ?
(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone
Kesinlikle katılıyorum, C180'i övenlerin amaçları ve kalite algıları zaten ortada, masanın üzerine yıldızlı anahtar koyma peşindeki tiplerden meydana geliyor. Bağdat Caddesi'nde de sürekli görüyorum, aynı elinin içine iPhone-anahtar-Marlboro üçlüsünü sıkıştırma gayreti içinde oluşan kesimden meydana geliyorlar.
Kullanıcı kitlesini nasıl böyle gördüğün 3-5 kişi ile yargılayabilirsin ?
Kullanıcı kitlesini 3-5 kişi üzerinden yargılamadım, böyle bir şey doğru olmaz. Bağdat Caddesi'nde var olan durumdan bahsettim, İstanbul'a yakınsanız ya da İstanbul'daysanız, en basitinden Bağdat Caddesi'ne giderek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
Kişi kendinden çıkarak baskalarını yargılar sanırım siz bu aracı alabilseydiniz o amacı güdecektiniz .
İyi aksamlar .
Bahsettiğim kişilerden olmadığım için, her gün Allah'a ve aileme teşekkür ediyorum. İyi ki o tiplerden olmamışım, insanın şuuru olmalı.
Size de iyi akşamlar.
Bu 2 resimde yola cikarsak C serisine gitti oyum. BMW daha sportif daha agresif duruyo ama kalite konfor bakimindan Mercedes agir basti benim gozumde.
quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
Bu 2 resimde yola cikarsak C serisine gitti oyum. BMW daha sportif daha agresif duruyo ama kalite konfor bakimindan Mercedes agir basti benim gozumde.
Resimlerden yola çıkarak aracın kalitesini mi anladınız yoksa ben mi yanlış anladım
2 araci da test etmedim klavye basindan ancak oyle anlamaya calistim. Daha cok tasarimdan yola ciktim diyelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme