Şimdi Ara

BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ?

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

F30 akar.

Hocam nedendir bilinmez şu forumda sizi gördüm göreli, sizin bir BMW sahibi olmanızı istiyorum nickinden midir nedir. Vallahi her nickinizi gördüğümde bu adamda 3.20 mi vardı gibisinden düşünüyorum. Kendim için istesem olurdu he neyse demeye devam edeyim ben 40 kere söylersek olurmuş piyango falan tutturursunuz bir yerden kim bilir
  • W204 donanım anlamında alır götürür tabi yanındaki fiyat etiketi ile.Ama F30 tam bir f/p aracı tüketim değerleri çok düşük kasa tasarımı'da hoşuma gidiyor F30 bölümünü'de takip ederim severim kendilerini fakat W205 karşısında F30 ne yapabilir orası muamma.
  • 1 serisimi a serisimi dersen, Aserisi
    3 serisimi c serisimi dersen, Cserisi
    5serisimi e serisimi dersen, Farketmez
    7 serisimi s serisimi dersen, 7 serisi

Ayrıca X1-6-Cls tarz olarak favorilerimdir.
  • Ben 3 diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

F30 akar.

Hocam nedendir bilinmez şu forumda sizi gördüm göreli, sizin bir BMW sahibi olmanızı istiyorum nickinden midir nedir. Vallahi her nickinizi gördüğümde bu adamda 3.20 mi vardı gibisinden düşünüyorum. Kendim için istesem olurdu he neyse demeye devam edeyim ben 40 kere söylersek olurmuş piyango falan tutturursunuz bir yerden kim bilir

Hocam iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim. Insallah diyelim. Sizde gönlünüzden geçenlere sahip olursunuz umarım.

• f30 goruntu olarak gozume daha hos duruyor, kesinlikle bmw..

• Boş arabalara 120 bin lira para mı verilir.

S60 havada Kara'da götürür bu arabaları.Şu içi boş arabalara para verenlere acıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben c diyorum, bmw 3 un cok guzel bir agresif tasarim disinda pek bir d sinif havasi yok .

• Mercedes'i kıyasa tabi tutmak pek doğru değil bence

• BMW
  • f30 3.16 arkadaşımda var bindim kullandımda eniştemdede c180 var bindim kullanmadım bence eşdeğer araçlar o veya bu iyi dememek lazım c180nin içi daha güzel geliyodu bana hep taki f30u kullanana kadar o kapı kollarındaki kırmızı loş aydınlatma beni benden aldı sonuç olarak farketmez 2sinide verseler acımam 10 yıl kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Kesinlikle katılıyorum, C180'i övenlerin amaçları ve kalite algıları zaten ortada, masanın üzerine yıldızlı anahtar koyma peşindeki tiplerden meydana geliyor. Bağdat Caddesi'nde de sürekli görüyorum, aynı elinin içine iPhone-anahtar-Marlboro üçlüsünü sıkıştırma gayreti içinde oluşan kesimden meydana geliyorlar.

Kullanıcı kitlesini nasıl böyle gördüğün 3-5 kişi ile yargılayabilirsin ?
  • 2 aracida bayagi kullanmis biri olarak soyliyim iskembeden sallamiyim :

BMW
    Motor
    Sanzuman
    Surus zevki

Mercedes

Malzeme kalitesi
    Konfor

Sonucta ben BMW derim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f30 kesinlikle c serisinden daha kaliteli.. ancakk yeni e serisi f10 dan daha ustun,bahsettigim tum araclari en az 3 gun kullandim isim geregi.. yeni e serisindeki konfor maalesef f10 da yok ancak f10 daki surus dinamizmi ve vites gecisleride e serisinde yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Kesinlikle katılıyorum, C180'i övenlerin amaçları ve kalite algıları zaten ortada, masanın üzerine yıldızlı anahtar koyma peşindeki tiplerden meydana geliyor. Bağdat Caddesi'nde de sürekli görüyorum, aynı elinin içine iPhone-anahtar-Marlboro üçlüsünü sıkıştırma gayreti içinde oluşan kesimden meydana geliyorlar.

Kullanıcı kitlesini 3-5 kişi üzerinden yargılamadım, böyle bir şey doğru olmaz. Bağdat Caddesi'nde var olan durumdan bahsettim, İstanbul'a yakınsanız ya da İstanbul'daysanız, en basitinden Bağdat Caddesi'ne giderek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAMYARAN

Boş arabalara 120 bin lira para mı verilir.

S60 havada Kara'da götürür bu arabaları.Şu içi boş arabalara para verenlere acıyorum.

S60 nitelik olarak daha üstün bu araçlardan,da buranın konusu değil o.
    Yıldızı yeterciler dersini almış
  • Eski kasa Mercedes deseydin 10'a katlar derdim ama şu an için BMW bana kalırsa fakat
    5 serisiyle E serisini kıyaslarsak daha doğru sonuçlar elde ederiz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Kullanıcı kitlesini 3-5 kişi üzerinden yargılamadım, böyle bir şey doğru olmaz. Bağdat Caddesi'nde var olan durumdan bahsettim, İstanbul'a yakınsanız ya da İstanbul'daysanız, en basitinden Bağdat Caddesi'ne giderek ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Kişi kendinden çıkarak baskalarını yargılar sanırım siz bu aracı alabilseydiniz o amacı güdecektiniz .

İyi aksamlar .

• Oyumu C'den yana kullandım.

• Kalite Olarak Bence Mercedes Ama Konfor Hız Ve Diğerlerini Bilemem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.