Şimdi Ara

3.Sezon'da winler gidicek mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sezon degisimlerinde Win,Lose sayilari, skinler, herolar yada runeler kesinlikle kaybolmaz. Sadece ranked elolariniz soft yada hard reset e tabi tutulur. Soft resette herkes mevcut elosuna gore puani daha az miktarda bir puana getirilir Misalen 1900 elonun var ise 1700 yada 1500 gibi bir puana donusur. 1200 ve alti ise 1200 e getirilir.

Not:
    Konuda sacma ve uyeleri yaniltici yorum yazan herkesi bu defalik sozlu olarak uyariyorum. Ayni seyi tekrar ederseniz yazili olarak uyeliklerinize uyari isleyecegimden emin olabilirsiniz.

Hocam cevaplariniz için çok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sezon degisimlerinde Win,Lose sayilari, skinler, herolar yada runeler kesinlikle kaybolmaz. Sadece ranked elolariniz soft yada hard reset e tabi tutulur. Soft resette herkes mevcut elosuna gore puani daha az miktarda bir puana getirilir Misalen 1900 elonun var ise 1700 yada 1500 gibi bir puana donusur. 1200 ve alti ise 1200 e getirilir.

Not:
    Konuda sacma ve uyeleri yaniltici yorum yazan herkesi bu defalik sozlu olarak uyariyorum. Ayni seyi tekrar ederseniz yazili olarak uyeliklerinize uyari isleyecegimden emin olabilirsiniz.

Teşekkürler, diyorum silinmez diye hayır silinecek diyorlar benim de kafam karışmıştı iyi geldi.

• adamın biri hesaplar silinecek demişti ama cevap görünmüyor ortalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOHUT42

quote:

Not:

bende bir şey sorucam ben 30 levelim ama daha hiç ranked girmedim şimdi 1000 elom mu var ? ve sezon 3'te 1200 den asağı olduğum için 1200 olarak mı başlıyıcam ?

Hic ranked girmemis adamin 1200 elosu vardir. Yani hem simdi hemde sezon 3 te 1200 elo sahibi olursun. Ama sunuda belirteyim sezon3 teki resetin hard yada soft olacagi kesin degil. sezon 2 de soft reset geldi sezon 3 de de soft bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMan55

lan 5 gündür biyerimi yırtttım 1050'den 1250 oldum nolcak şimdi

bi yerlerini yırtmanın 1250 olmanın da ödülü vardır muhakkak merak etme skin falan verilcek diye duymuştum ben belli elo arasındakilere. (1200- 1500, 1500-1700 falan gibi ayrı ayrı)

quote:

bende bir şey sorucam ben 30 levelim ama daha hiç ranked girmedim şimdi 1000 elom mu var ? ve sezon 3'te 1200 den asağı olduğum için 1200 olarak mı başlıyıcam ?

ayrıca gurcellonline cevap vermiş ama bişey eklemek istedim. elonun gözükmesi için yanılmıyosam 10 oyunu tamamlaman gerekiyodu. kendin görebiliyosun ama başkası göremiyo yoksa. elon 1200 den az olunca da gözükmüyo. ben hala kendi sıralamamı göremiyorum mesela elomun düşük olmasından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 17 Ağustos 2012; 14:00:36 >

• quote:

quote:

quote:

Not:

Hic ranked girmemis adamin 1200 elosu vardir. Yani hem simdi hemde sezon 3 te 1200 elo sahibi olursun. Ama sunuda belirteyim sezon3 teki resetin hard yada soft olacagi kesin degil. sezon 2 de soft reset geldi sezon 3 de de soft bekliyoruz.

Teşekkürler sonunda rahatladım

• Şimdi burda Gurcellonline hocam ile aynı şeyi Reaglew hacım da söylemiş.Gurcellonline abimize teşekkür yağmış Kötü kokular aleyrum.
  • @Reaglew
    Benden onceki aciklaman icin bizzat tesekkur ederim. Bu sekilde yardimci olmaya calisan fazla arkadas kalmadi forumda.
  • Şöyle olacak muhtemelen geçen sezon da öyle oldu;
    1200'ün altı 1200 e eşitlenecek
    1200+ olanlar o anki elo - 1200= a diyelim a/2 yapıp 1200e ekliyoruz elo ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

quote:

Riot seni azminden dolayı Elo Hell'e düşürecekmiş

EloHell -1600 sanıyordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

quote:

Riot seni azminden dolayı Elo Hell'e düşürecekmiş

EloHell -1600 sanıyordum

Yanlış sanıyormuşsun işte

• belirli bir seviyesi falan yok elo hesabı soft resette şöyle yapılıyor ki soft reset geleceği sıkça konusuluyor; 1200+(x-1200/2)

örnek; 1114 elo hell'de olan kişi için; 1200+(1114-1200/2)= 1157 elo hell'den devam eder.

reset geliyor nasılsa elo hell'in dibinde akayım biraz demeyin hüsran olur. tabi tezat şu ki ne kadar düşükseniz resette o kadar fazla elo puanı kazanırsınız. sözüm sana değil dostum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.