Şimdi Ara

3.Sezon'da winler gidicek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar winler silincek mi ? Yoksa sadece elo mu baştan başlayacak ?

• silinmez sanırım. ranked istatistikleri gider ama.
  • elolar bildiğin sıfırlanacak mı? ona göre ranked girmeyi düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crooked -- 16 Ağustos 2012; 12:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

silinmez sanırım. ranked istatistikleri gider ama.

Bilmiyorum ki inş. gitmez
  • win değil sadece elolar . Aslnda elolarda 0 'dan başlamicak 2300 elo bi insanın 1200'den başlaması absürt olurdu. Belirli bi seviyesi vardi onun 2000 + 1800 müydü neydi öyle bi elodan başlicaktı. Winlerine dokunulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemekteyizhasan

win değil sadece elolar . Aslnda elolarda 0 'dan başlamicak 2300 elo bi insanın 1200'den başlaması absürt olurdu. Belirli bi seviyesi vardi onun 2000 + 1800 müydü neydi öyle bi elodan başlicaktı. Winlerine dokunulmaz.

Sağol kardeşim
  • Hazir konu acilmisken sorayım konu kirliligi olmasin. Season 3e gecince level sifirlaniyo mu? Championlar ve skinler siliniyo mu? Ip ve rp siliyomu? Ona gore rp satin alcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni sezonda dizilim nasıl olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zaten oyunda profillere bakarken sezon sezon seçebiliyorsun. Elo sezon 3 e geçerken 1200 ile ortalaması alınarak geçiliyor. Mesela sezon 1 de 1000 elo vardı diyelim. Sezon 1 de 1000 yazıyor sezon 2 ye 1100 ile geciyorsun. Aynısı sezon 2 den 3 e geçerken de geçerli . Ben öyle biliyorum

• Sadece elolarda değişme olacak champlar veya normal winler olduğu gibi kalcak mantığınızı çalıştırsanıza adam 1000 tl yatırdı oyuna diyelim onlar silinir mi sence?
  • Adam gibi cevap verin silincek mi silinmicek mi?

• 200 elo düşerek başlıyorsun. Mesela 1500'sen 1300 den, 1700 sen 1500 den. yani pahalı hesap gördüğünüz her başlığa atlayıp hahaha sezon sonu geliyo kim verir buna bu kadar parayı elolar sıfırlanıyo diye ergen ergen yazılar yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

200 elo düşerek başlıyorsun. Mesela 1500'sen 1300 den, 1700 sen 1500 den. yani pahalı hesap gördüğünüz her başlığa atlayıp hahaha sezon sonu geliyo kim verir buna bu kadar parayı elolar sıfırlanıyo diye ergen ergen yazılar yazmayın.

Elo helldekilerde mi öyle?

Adam 200 elo 0'a mı inicek şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

200 elo düşerek başlıyorsun. Mesela 1500'sen 1300 den, 1700 sen 1500 den. yani pahalı hesap gördüğünüz her başlığa atlayıp hahaha sezon sonu geliyo kim verir buna bu kadar parayı elolar sıfırlanıyo diye ergen ergen yazılar yazmayın.

Elo helldekilerde mi öyle?

Adam 200 elo 0'a mı inicek şimdi?

1000 veya 1200 altı standart elo ile başlıyo. ( standart elo : 1000 - 1200 hangisi hatırlamıyorum )

• splash art değişince skinlerimiz gidicek mi diye sormuştu bu arkadaş
  • sezon 3 sıfırlanicak, ama sezon 2 istatislikleri ayri olarak durucak tamamen silinmiyor yani
  • lan 5 gündür biyerimi yırtttım 1050'den 1250 oldum nolcak şimdi
  • Ranked winleri sezon sezon profilinizde gözüküyor.Normal winler yerinde durmaya devam edecek ilk sezon olduğu gibi ve elolara soft reset atılacağını düşünüyorum ilk sezonda böyle olmuştu 2000 elo civarı 1400 lere geriliyor böyle olunca.Elohellde olanlar ise 1250 eloyla başladılar 2.sezona
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMan55

lan 5 gündür biyerimi yırtttım 1050'den 1250 oldum nolcak şimdi

Riot seni azminden dolayı Elo Hell'e düşürecekmiş
  • Sezon degisimlerinde Win,Lose sayilari, skinler, herolar yada runeler kesinlikle kaybolmaz. Sadece ranked elolariniz soft yada hard reset e tabi tutulur. Soft resette herkes mevcut elosuna gore puani daha az miktarda bir puana getirilir Misalen 1900 elonun var ise 1700 yada 1500 gibi bir puana donusur. 1200 ve alti ise 1200 e getirilir.

Not:
    Konuda sacma ve uyeleri yaniltici yorum yazan herkesi bu defalik sozlu olarak uyariyorum. Ayni seyi tekrar ederseniz yazili olarak uyeliklerinize uyari isleyecegimden emin olabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sezon degisimlerinde Win,Lose sayilari, skinler, herolar yada runeler kesinlikle kaybolmaz. Sadece ranked elolariniz soft yada hard reset e tabi tutulur. Soft resette herkes mevcut elosuna gore puani daha az miktarda bir puana getirilir Misalen 1900 elonun var ise 1700 yada 1500 gibi bir puana donusur. 1200 ve alti ise 1200 e getirilir.

Not:
    Konuda sacma ve uyeleri yaniltici yorum yazan herkesi bu defalik sozlu olarak uyariyorum. Ayni seyi tekrar ederseniz yazili olarak uyeliklerinize uyari isleyecegimden emin olabilirsiniz.

bende bir şey sorucam ben 30 levelim ama daha hiç ranked girmedim şimdi 1000 elom mu var ? ve sezon 3'te 1200 den asağı olduğum için 1200 olarak mı başlıyıcam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.