Şimdi Ara

3 SoundPeats arasında kararsız kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kulaklık alacağım ama gerçekten kararsız kaldım. Genelde video, film izliyorum. Bazen müzik dinliyorum. İstediğim tek şey temiz ve kaliteli ses verebilmesi. Hafif bas olabilir. Şuan Apple Earpods kablolu silikonsuz kulaklık kullanıyorum ve gayet memnunum. Özellikle bunları kullanmış arkadaşlar fikirlerini söylerse çok iyi olur. Tiz ağırlıklı istemiyorum. Benim gönlüm Air 5 Lite'dan yana çünkü çok yeni ve teknolojik olarak daha gelişmiş. Bu 3 kulaklık kaliteliymiş bunlardan hangisini almalıyım?

Soundpeats Air 5 Lite

Soundpeats Air 3 Deluxe HS

Soundpeats H2 Hybrid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Heredot:. -- 11 Mart 2025; 9:5:43 >

• 2 kez sounpeats aldım 1. capsule 3 pro 7 ay sonra sağ kulaklık bozuldu bağlanıyor ses vermiyor. Sound peats e iade oluşturunca direk paramı gönderdi ürünü istemedi. Ben de yine adamlardan alayım deyip engine 4 aldım. Bu da sıkıntılı çıktı kutuya kulaklığı koyunca bağlantı kesilmiyor telden bluetooth kapatmam gerekiyor.
    Tekrar satıcıya durumu ilettim iade oluşturun dediler ben kabul etmedim çünkü bağlantı kurulunca sesten çok memnunum. Önerim alabiliyorsan amazondan direk satıcısından alman, sorun yaşarsan direk iade sağlıyorlar ve ilgililer.

Kulaklıklara gelince capsule 3 pro mükemmeldi hifi şarkıları akıcı berrak dinliyordum. Bas ortaydı.
    Engine 4 ses kalitesi muazzam ama baslar düşük kalıyor. Birde kulağıma capsule 3 gibi oturmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    2 scooter arasında kaldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.