Monitörü Masaya Sabitlemek için Aparat
Arkadaşlar elimde Samsung LS24F350FHMXUF monitör var. Fakat bu monitör çok ince ve hafif olduğu için sürekli sallanıyor. Benim masamın da arkası boş yani elim çarpsa veya masa sallansa monitör pat diye düşecek. Aynı zamanda çalışma masam biraz kısa monitör göz hizamın aşağısında kalıyor. Hem monitörü yükseltebilmek hem de ahşap çalışma masasına sabitlemek istiyorum. Bunun için ürün tavsiyeleriniz var mı?
Ben şöyle bir ürün buldum ama daha önce hiç bu tarz ürünler kullanmadığım için neye göre alacağımı bilmiyorum. Aşağı yukarı böyle birşey istiyorum. Hem sağa sola dönsün hem sabit ve sağlam dursun.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
3060 Sistemimi yorumlar mısınız?
Merhaba dostlar ben bir sistem toplamaya karar verdim ve ortaya şöyle birşey çıktı.
Ayrıca işlemciye ikili sıvı soğutucu alacaktım fakat ses yapabileceğini düşündüğüm için Be quiet seçtim. Belki ekran kartı veya kasanın kendi fanları o kadar fazla ses yapacak ki bu soğutucuyu almam hiçbir şey ifade etmeyecek bilmiyorum. Sessiz bir sistem almak istiyorum tavsiyelerini bekliyorum. Bunun daha iyisi bir sistemi aynı paraya toplayabilir miyim bilmiyorum. Nvidia ve intelden vazgeçmek istemiyorum.
Merak ettiklerim şunlar.
Bu sistem sizce dengeli ve uyumlu mu? Tüm parçalardan Maksimum verim alabilmek istiyorum.
Çok gürültü yapar mı? Sessiz olmasını istiyorum.
Çok ısınır mı? Antalya'da 45 derece havada yanmasın kasa...
SSD 500gb ve HDD 2Tb almayı düşündüm onun yerine direkt 1TB SSD mi alsam acaba bilmiyorum...
Eklememi istediğiniz veya onu alma bunu al dediğiniz bir bileşen varsa lütfen bana söyler misiniz?
PSU konusunda kararsız kaldım kaliteli korumalı 750w 80+ bir psu tavsiyeniz var mı?
Ayrıca hiç bilgisayar toplamadım. Hazır sistemi bu fiyata alamam. Bir teknik servisten yardım almak iyi olur var mı tavsiyeniz? Teşekkürler
Tahmini sistemin 31 Ekim 2022 itibariyle 22.112,22 TL tutuyor. Ben black friday veya farklı indirimler bekliyorum 20bin altına dizebilmek için. Dolayısıyla tavsiyelerinizi bekliyorum. Benzer sistemi hazır olarak da satın alabilirim.
EKRAN KARTI
Gigabyte Geforce Rtx 3060 Eagle Oc 12g Lhr Gv-n3060eagle Oc-12gd V2 12gb Gddr6 192bit Dx12 Gaming = 8.711,01 TL
İŞLEMCİ
Intel Core i5-12400F 2.5 GHz 6 Çekirdek 18MB Cache LGA1700 Soket 10nm İşlemci = 3.499,00 TL
ANAKART
MSI Pro B660m-e Ddr4 Intel Lga1700 Matx Anakart 210229433 = 2.645,02 TL
RAM 2x8 GB
G Skill GSKILL 8GB RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 Ram F4-3200C16S-8GVKB = 1084,52 TL
SSD
Adata Legend 750 500GB 3500/3000 MB/s PCIe Gen3 x4 M.2 NVMe SSD ALEG-750-500GCS = 949,00 TL
HDD(şart değil)
Wd Blue 3.5 Sata Iıı 6gb/s 256MB 2 Tb Hard Disk WD20EZBX = 878,99 TL
KASA (değiştirebilirim)
Performax Warmech Siyah Temp. Cam Rgb Atx Kasa 6*12 Rgb Fan = 1.898,10 TL
PSU
Corsair Cv Series CV750 750W 80+ Bronze Siyah 120MM Fanlı Psu = 1.539,00 TL
SOĞUTUCU(sessiz istiyorum)
Be Quiet! BK006 PURE ROCK 2 Amd/Intel İşlemci Soğutucu = 907,58 TL
TOPLAM = 22.112,22 TL
ZTE H267A Yerine Kendi Modemini Kullanmak?
Merhaba arkadaşlar. Turkcell superonline gündüz 25 mbps gece 100mbps olan paket satın aldım.
Bana ZTE H267A modem ve yanında Nokia G-010G-P optik dönüştürücü tarzı birşey getirdiler. Fakat bu modemin wifi gücü düşük.
25mpbs için 2.4ghz, 100mpbs için 5ghz frekans dağıtıcı tarzı birşey içeriyor modem. Wifi kullanarak 5ghz olana bağlanınca daha yüksek hız alıyoruz, yani 2 tane wifi noktası ortaya çıktı ne alakaysa tek wifi ile hız dağıtımı yapamamaları da entresan gerçekten ilk defa görüyorum...
Ayrıca bana zorla kendi antensiz modemlerini dayatmalarına ayrı gıcık oldum. İnat ettim kendi modemimi kullanacam. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
Sizden ricam ben bu modemi söküp yerine daha iyi bir modem alıp kullanmak istiyorum bütçe max 400 lira. Wifi gücü iyi ethernet gücü iyi nokia ile uyumlu 100mbps görebileceğim bir modem önerir misiniz? Ayrıca bu modemi iptal ettirmiyorlar zorla bunu kullanacaksınız diyorlar ben kullanmak istemiyorum bunu nasıl halledebilirim ?? Biraz araştırma yaptım ama net bir sonuca ulaşamadım daha önce çözüldüyse link atarsanız buraya sevinirim.
CMD Gereksiz Yazilari Nasil Silebilirim ?
Arkadaşlar merhaba Visual Studio üzerinden c++ çalışıyorum. Kodları yazıp derleyip çalıştırınca CMD ekranı geliyor bildiğiniz gibi. Fakat ben burada sadece benim komutlarım gözüksün istiyorum alttaki gereksiz yazıları kaldırmak istiyorum.
C:\Users\ASUS... yazisinin olduğu satırdan itibaren gözükmesini istemiyorum yani en son yazan şey "Kullanici adi ve parolaniz yanlis" uyarısı olmalı. Çünkü gördüğünüz üzere temiz bir görüntü ortaya çıkmıyor karmakarışık gözüküyor orada yazanlara ihtiyacım yok, benim işim komutlarla. Kodlama yaparken ekleyebileceğim bir kod varsa veya ayarlardan değiştirebiliyorsam söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
CPU 0.99 GHz Üstüne çıkmıyor
Bu Ceketi Nereden Bulabilirim?
|
Chrome Mobilde 100. Sekmede ":D, :), xD" yazması
|
Kültür bilim Turu kitap onerisi lazim
|
Sizce Nasil Giyinmeliyiz? Giyim Tarzi
|
Düz , Seyrek Saça şekil vermek?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 350
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 58.655 (Bu ay: 540)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware