Evet beyler malum çoğumuz fotograftaki gibi yakisikli degiliz bari duzgun giyinelimde azda olsa giderimiz olsun hemde guzel giyinmek hoş oluyor yanlışmıyım :)
Sizce su siralar nasil giyinmeliyiz burda birbirimize sorabiliriz mesala ben siyah bot uzerine gri pantalon onun ustune beyaz tshirt ustune siyah ceket giymeyi dusunuyorum renk uyumu guzel oluyor sizinde boyle fikirleriniz varsa yazabilirseniz guzel olur :)
.:Heredot:.
kullanıcısına yanıt
Orta okulların giydiği gri pantolondan giyme hocam aman diyim
quote:
Orijinalden alıntı: SoyluPoker
Orta okulların giydiği gri pantolondan giyme hocam aman diyim
Yok hocam ozellikle ona dikkat ederim zaten hemen dikkatimi cekiyor bu gri ama hafif acik gri pantolon gibi duruyor zaten cogu kiside giyiyor bundan
"Kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öyle giyin." şeklinde düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: valkyon
"Kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öyle giyin." şeklinde düşünüyorum.
Örnek:
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
Örnek:
Alıntıları Göster
Her ne giyersem giyeyim dar giyerim . .
quote:
Örnek:
Aynen panpa muthis bu yalniz o gozluk nasil 5 dolar ya oyleyse alicam bi tane seviyorum cidden . bu arada dikkat ettiyseniz ayakkabi ve ceketi ayni renk digerlerini ayni tonlarda giyiyor kiyafet türünün uyumundan cok renk uyumunu on plana cikartiyor ama biz niye oyle giyinemiyoruz anlamadim :d
quote:
Orijinalden alıntı: NeHayatAma
Her ne giyersem giyeyim dar giyerim . .
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
keko.jpeg
quote:
Şişme mont giyenlerin havasını indiresim geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
quote:
Alıntıları Göster
Örnek 2:
quote:
Örnek 2:
Alıntıları Göster
adam gibi adam !
quote:
Örnek 2:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: .:Heredot:.
Evet beyler malum çoğumuz fotograftaki gibi yakisikli degiliz bari duzgun giyinelimde azda olsa giderimiz olsun hemde guzel giyinmek hoş oluyor yanlışmıyım :)
Sizce su siralar nasil giyinmeliyiz burda birbirimize sorabiliriz mesala ben siyah bot uzerine gri pantalon onun ustune beyaz tshirt ustune siyah ceket giymeyi dusunuyorum renk uyumu guzel oluyor sizinde boyle fikirleriniz varsa yazabilirseniz guzel olur :)
Siyah pantalon,suet siyah bir ayakkabi ustune duz renkli sweat-kazak giyiyorum ben her gun Ustune de kaz tuyu lacivert mont veya sisme bordo mont.
Markalara takilmiyorum genelde okula giderken hep farkli giymek zorunda hissediyorum.Koton h&m falan ne bulursam aliyorum ust olarak.Omuzlarim genis olsa daha neler giycem ama hic biri guzel durmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
Siyah pantalon,suet siyah bir ayakkabi ustune duz renkli sweat-kazak giyiyorum ben her gun Ustune de kaz tuyu lacivert mont veya sisme bordo mont.
Markalara takilmiyorum genelde okula giderken hep farkli giymek zorunda hissediyorum.Koton h&m falan ne bulursam aliyorum ust olarak.Omuzlarim genis olsa daha neler giycem ama hic biri guzel durmuyor
Örnek 3:
quote:
Örnek 3:
Bu iyiymis ama biz bere takinca tinerci gibi oluyoruz o sıkıntı iste
quote:
Orijinalden alıntı: .:Heredot:.
quote:
Örnek 3:
Bu iyiymis ama biz bere takinca tinerci gibi oluyoruz o sıkıntı iste