39.yasindayim internette 18 yasinda bir bayanla tanistm izdivac dusunuyorum. Uygun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
39.yasindayim internette 18 yasinda bir bayanla tanistm izdivac dusunuyorum. Uygun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben buna kibarca oha desem ayıp olur mu
|
33 yaşındayken mahalle baskısının etkisiyle, tanımadığım 21 yaşındaki internetteki gelin sitesinden bulduğum sarışın mavi gözlü manken gibi endamı olan güzel bir kızla izdivaç yaptım.
Hayatımın içine ettiğini 10 yıl sonra 3 çocuk ve eşyaları da alıp evden kaçtığında anladım… |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
evet çok güzel biriydi |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmaz tabiki, arada çok yaş farkı var, sana 35 ve üstü bayan lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşın tipini gördün mü ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Agaaaam yaşıonnn muıu nerdesin yaa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cinsel pazar değerini araştır. Erkeğin zirvesi 35 Kadının zirvesi 23 yaş ondan sonra düşüşe geçer Kadın zirvedeyken erkek daha bebek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok mu kötü ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeş öyle deme herkesin elbet bir talibi vardır, konu sahibi arkadaşın hemen fotoğrafını çekip bu konuda bizimle paylaşması artık farz oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |