Şimdi Ara

Sizce Nasil Giyinmeliyiz? Giyim Tarzi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim tip varsa yırtık eski bir kazak giysem bile üzerinde güzel durur moda derler yakışıklı gözükürsün ama tip ve vücut yoksa istersen en pahalı şeyleri giy üzerinde bi garip durur keko gibi gözükürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Kardeşim tip varsa yırtık eski bir kazak giysem bile üzerinde güzel durur moda derler yakışıklı gözükürsün ama tip ve vücut yoksa istersen en pahalı şeyleri giy üzerinde bi garip durur keko gibi gözükürsün

+1

• quote:

Kardeşim tip varsa yırtık eski bir kazak giysem bile üzerinde güzel durur moda derler yakışıklı gözükürsün ama tip ve vücut yoksa istersen en pahalı şeyleri giy üzerinde bi garip durur keko gibi gözükürsün

Nasil olsa ilk sinav dusuk 2.ye calismaya gerek yok kesin dusuk alirim demek gibi birsey senin söylediğin. Ayrıca kotu giyinince daha iyimi olucak yani anlamadim

• .:Heredot:. kullanıcısına yanıt
    2. sınava çalışarak notunu düzeltebilirsin ama yüzündeki bazı şeyleri düzeltemeyebilirsin. yamuk bir kafa yapın varsa yüz yapın biçimsizse, gözlerin baygın veya çok pörtlekse vs.. olmuyor
  • quote:

2. sınava çalışarak notunu düzeltebilirsin ama yüzündeki bazı şeyleri düzeltemeyebilirsin. yamuk bir kafa yapın varsa yüz yapın biçimsizse, gözlerin baygın veya çok pörtlekse vs.. olmuyor

Suanda kotu giyinmeyi savunuyorsun neye dayanarak bilmiyorum ama sen giyin bizim icin np.

• Beyle
     Sizce Nasil Giyinmeliyiz? Giyim Tarzi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Beyle
     Sizce Nasil Giyinmeliyiz? Giyim Tarzi

Damatlik bakmiyoz olm disarida giymelik birşeyler ariyoruz yinede guzel ama giyemem cok ciddi duruyor

• Uzun hirkalara kafayı taktım bu aralar aynı şekilde uzun gomlekte aldım giyiyorum kafama göre

• Günümüz anlayışı dapdar kot pantolon hafifçe kaba bot üstte deri ceket. Yorumlardan da anlaşılıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.