Şimdi Ara

3 tabletten hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 3 tablet arasında kaldım sizce hangisi ve neden? Samsung isim olarak ağır basıyor diğer ikisi ise performans olarak tatmin eder gibi. Wi-fi'den internet, oyun,web, dizi, film amaç bu. Tabi birde çocukların elinde kalacağı için biraz sağlam olmalı Acil alınacağı için yorumlarınızı bekliyorum.

Dark EvoPad A9745 9.7 inc Retina 2G/16G Android Tablet
    Artes Q1003 10.1" 16GB Android 4.1 JellyBean Wi-Fi Tablet
    Samsung Galaxy Tab 2 P5110 10.1" 16GB Android 4.0 Beyaz Tablet

• tam bende bu soruyu soracaktım :) bende galaxy tab 2 kullanıcısıyım ve maalesef kayıp durumda şuanda. ben de macera yaşayayımmı yoksa yeni bir galaxy tab 2 alıp oturayımmı aşağı bilemedim:) özellikle Artes tablet kullanan varmı bunlar çok ilgimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

tam bende bu soruyu soracaktım :) bende galaxy tab 2 kullanıcısıyım ve maalesef kayıp durumda şuanda. ben de macera yaşayayımmı yoksa yeni bir galaxy tab 2 alıp oturayımmı aşağı bilemedim:) özellikle Artes tablet kullanan varmı bunlar çok ilgimi çekti.

Hocam ben artesi eledim neye göre dersen darkta ekran çözünürlüğü daha iyi gibi duruyor incelemelerde. Şimdi soru dediğin gibi kumar oynamaya değer mi? Sizin tablete üzüldüm kullanımı nasıldı oyunlarda wi-fi de bir sorun yaşadınız mı? Bu arada şu anda samsung P5110 699 tl eski tabletinizde bu muydu?
  • arkadaşım, seçeneklerinin arasında yok , ancak bir de Ezcool Smart TEN tabletini incele derim. ben bir ayı aşkındır kullanıyorum. kusursuz nerdeyse. wi-fi çekimi, oyun performansı, ekranının IPS olması, dahili 16gb hdd ve rami 1 gb olması, çok büyük artıydı benim için. hiçte pişman değilim bunu seçmekle. bi arkadaşımın tavsiyesi ile satın almıştım. aynı arkadaş bana packard bell notebookta tavsiye etmişti 4 yıl önce. halen tıkır tıkır çalışıyor. tavsiye eden arkadaşıma buradan çok teşekkür ediyorum.
  • besauro kullanıcısına yanıt
    Aslında ona da baktım ama pil konusu sorun olabilir diye eledim. Gerçekte nasıldır bilemem tabi ama diğer modellerle % 50 ye yakın bir fark var. @besauro
  • bilmem. çok ciddi bir fark yok bence. bende çok ince eledim sık dokum. fiyat / performans oranını göz önünde bulundurarak 150-200 lira daha fazla neden vereyim ki dedim.
  • artes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artes Q812 kullanıyorum. 8" 4 çekirdek 2 gb ramlı mennunum. Eğer düşünürsen incelemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plazmania

quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

tam bende bu soruyu soracaktım :) bende galaxy tab 2 kullanıcısıyım ve maalesef kayıp durumda şuanda. ben de macera yaşayayımmı yoksa yeni bir galaxy tab 2 alıp oturayımmı aşağı bilemedim:) özellikle Artes tablet kullanan varmı bunlar çok ilgimi çekti.

Hocam ben artesi eledim neye göre dersen darkta ekran çözünürlüğü daha iyi gibi duruyor incelemelerde. Şimdi soru dediğin gibi kumar oynamaya değer mi? Sizin tablete üzüldüm kullanımı nasıldı oyunlarda wi-fi de bir sorun yaşadınız mı? Bu arada şu anda samsung P5110 699 tl eski tabletinizde bu muydu?

bendeki tab 2 - 7" olan 3105 modeliydi. çok memnundum 1 yıldık tık demedi kullanıyordum. 3G olayını pek kulanmadığım için dahili 3G ye fazla para ödemenin anlamı yok benim için. yani diğer tabletlerde samsungdaki ekran kalitesini bulabilirmiyim ben onun derdindeyim aslında:) yada ben en iyisi kliksa.com dan bir tane tab 2 7" 3G sizlerden alayım boş ver macaraya girişmeyelim şimdi. 399 TL yapmışlar fiyatı ben 3 G olanını 800 liraya almıştım.

• besauro kullanıcısına yanıt
    ezcool da iyiymiş ama bana GPS lazım aynı zamanda navigasyon olarakta kullanıyorum.
  • blackscream1 B kullanıcısına yanıt
    bu model gold bilgisayarda var 400 lira, boyutu ve teknik özellikleri iyiymiş bi karşılaştırma yapayım gidip samsungla buna. bu modele whatsup messenger kurabiliyormusun? googleplayde indirmen için izin veriyormu?
  • BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu goldda ben bir kaç model baktım yalnız bir detayı hatırlatayım. İnternet de satılan modellerin tamamı mağazalarda yok. Mesela bir dark bakayım dedim sadece internetten satışı var dediler. Özellik olarak iyi ama gidip bir incelemek lazım. 9'' ve üstü baktığım için diğer arkadaşların bahsettiklerine hiç bakmadım. Bu akşam samsunga bakacağım. @BuDunyadaTek
  • Samsung alınmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play storde whatsupp uyumlu değil hatası verdiği için yüklenmiyor fakat whatsapp ın sitesinden apk sını indirip tablete kurup çalıştırıyorsun.

@BuDunyadaTek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackscream1 -- 27 Haziran 2013; 21:51:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.