Şimdi Ara

Bu 3 Laptopdan Hangisi Alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba A300 Serisinden 1400 TL e kadar herhangi birisi

Hp Pavillon DV-6 1245

Samsung R522

Fiyat/kalite ve satış sonrası teknik servis bakımından hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar ?

Öyle üst düzey bir performans beklentim yok, hukuk öğrencisiyim işimi görsün, beni 3-4 sene idare etsin yeter.

Teşekkürler

• a300 serisi ilk tercihim olurdu benim
  • Şekil ve karizma açısından hakketen a300 serisi çok güzel fakat o fiyata çok daha iyi konfigürasyon olur diyorlar

mesela a300 24-z de 3 gb ddr2 ram varken hp dv-6 da 4 gb
  • SAMSUNG R522-XS08TR

İşlemci Ailesi : Intel®Core2 Duo
    Bellek : 4 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Grafik Kartı : ATI Mobility Radeon® HD 4650
    Grafik Kart Belleği : 1024 MB
    Ekran Boyutu : 15,6" 1366x768
    İşletim Sistemi : Windows® Vista Home Basic
    Optik Sürücü : Dvd Dual Yazıcı
    İşlemci Modeli : P7350 - 2.0 Ghz,3 MB,1066 MHz
    Dahili Kamera : Var
    Diğer : HDMI,USB,eSATA,Kart Okuyucu,Wireless
    Garanti : 24 Ay

http://forum.donanimhaber.com/m_33338856/tm.htm

onguryıl isimli kullanıcının incelemesine yukarıdaki linkten göz atabilirsiniz

1066 mhz fsb hızı ve led ekran teknolojisi öne çıkıyor

Samsung notebook kullanmadım fakat bugüne kadar samsungun çeşitli ürünlerini kullandım ve uzun ömür açısından memnun kaldım.

Şu anda kullandığım notebook ise Toshiba A100-847 .Hdd ve ram takviyesi ile 2.5 senedir kullanıyorum ve memnunum.

Tercihinizi Samsung veya Toshibadan yana kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 27 Ağustos 2009; 22:45:19 >

• güncel.
  • Ben de Samsung r522 almaya karar verdim..Herkes onu öneriyor.
  • valla bende r522 e oldukça ısındım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün arkadaşa sipariş ettiğim Hp Pavillon DV-6 1245 geldi gerçekten beklentimin ötesinde bir makine çıktı.Artı resimlerde göründüğünden çok daha karizma duruyor..Özellikleri de malum zaten öneririm şahsen.
  • hp hariç hepsi iyi öyle karizmaya özelliklere takılmayın 1 ay sonra bi yeri gümlediğinde 1 ayda servis beklemek için çile çektiğinizde o karizma laptopunuz servisin tozlu raflarında bekliyor olacak.
  • bizi biraz daha aydınlatır mısın donanımcı123

neden hp yi bu kadar kötüledin ?

ve samsung r522 hakkında ne diyorsun
  • ben A200-1AH kullanıyorum
    A300ün makyajdan önceki hali...

geçen gün kardeşime R522 aldık bence güzel alet değmez toshiba almaya...

toshiba tabiki daha iyi ama f/p olarak samsung çok iyi...
    (bence toshiba marka olarak daha iyi yoksa aynı fiyata alınan samsung özellik açısından çok daha iyi olucaktır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 27 Ağustos 2009; 23:36:38 >
  • HP pavilion Dv6 1245et

Bende dizüstü almayı planlıyorum ve araştırdığım kadarıyla özellik , servis , kalite olarak bu

bilgisayarı tercih edeceğim.

Bazı arkadaşlar Hp sorunlu demiş. Ben inanmıyorum , tabiki marka önemli ama elektronik biraz

şans işi. Bu forumda bir sürü Hp Dv6 serisinin başka modellerini kullananlar var. Onlara danışabilirsin.
  • Lenovo Y550 (Aldım memnunum.)
    Samsung R522
    Samsung R620

Bu üçüne bi bak derim.
  • Kimse yoğurdum ekşi demez arkadaşım herkese göre kendi kullandığı laptop cep telefonu televizyon klozet tuvalet kağıdı süperdir eşi benzeri yoktur. Benim hp laptopum ilk ayında bozuldu serviste 1 ay yattı ve para iadesi alıp lenovo aldım memnunum. Ama ben yinede bunu yazmadım ilk seferde size şikayet sitelerindeki son durumu yazdım hp birinciliği uzun süredir kimseye kaptırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Ağustos 2009; 23:48:37 >
  • samsung r522 çok ağır basıyor sanki
  • up.
  • R522 XS08TR
  • hp den vazgeçme derim bende hp pavilion var kardeşimede pavilion aldık sorun olmaz hp fiyat performans süper bizim bil.lar 1.500 civaarı ama performans harika oyun oynıcaksan bile nfs undercoverı rahatlıkla oynarsın o derece bendeki öyle :D ha çift çekirdek li intel almaya bak 4 alablrsen alma demem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfacee

hp den vazgeçme derim bende hp pavilion var kardeşimede pavilion aldık sorun olmaz hp fiyat performans süper bizim bil.lar 1.500 civaarı ama performans harika oyun oynıcaksan bile nfs undercoverı rahatlıkla oynarsın o derece bendeki öyle :D ha çift çekirdek li intel almaya bak 4 alablrsen alma demem..

Kendi kullandığını öven türk insanı. Nfs undercover yüksek sistem gerektiren bir oyun değildir. Öyle ki 4500mhd dahili ekran kartı ile bile oynarsın. 1500 civarı alınabilecek en iyi laptop r620dir. 1300 civarı alınabilecek en iyi laptop ise R522 xs08trdir.
    Ayrıca surfacee senin bu hplerdeki ısınma sorunlarından haberin yok sanırım ki hpden vazgeçme diyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.