Şimdi Ara

Bu 3 Laptopdan Hangisi Alınmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende R522 xs08, hp 1245 ve 1235 modelleri arasında kaldıktan sonra 1235 i aldım dün..

1245 güzel makinedir. Samsung; fiyat, P serisi işlemcisi ve 4 GB ram ile 1245 den önde görünsede Max ram destegi 4 gb dır.. 1245 de T serisi işlemci ve 3 gb ram olsada max ram destegi 8 gb dır.. Toshiba alma derim. Aynı fiyat baz alınırsa performans olarak çok gerisinde kalır hp ve samsung'un..
  • Hocam R522 XS08TR al bizim bi arkadaşta alıcak tam öğrenci işi.
  • samsun r522 özellikleri iyi buna bak istersen yada hp ama özllik olarak r522 daha iyi duruyor gorsel olark sorarsan berbat samsungr522 :D sana kalmş walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ff35

Merhabalar arkadaşlar. Bende R620yi dün vatandan 1534 tl'ye aldım. İlk izlenimlerime göre, genel olarak tasarımı çok iyi, yalnızca klavyeyi kullanırken elim touchpade çok temas ediyor, bu da benim 105 tuş klavyeye alışık olmadığımdan olabilir Ekran kalitesi iyi zaten samsung panel. Sesle ilgili de herhangi bir problem görmedim. Benim sony vaio'dan daha iyi ve oldukça yüksek ses veriyor. Webcam'i çok kaliteli gelmedi bana, 640x480 çözünürlük video ve 1024x768 sadece fotoğraf modları var ama görüntü kaliteli değil, hafif bir bulanıklık var.

Şu ana kadar gördüğüm tek problem biraz ısınma problemi olabilir, özellikle klavyenin sol tarafı, panelin önü ve arkası biraz fazla ısınıyor. Dün bi 10 dk PES 2009 ve ardından 15-20 dk CRYSIS oynadım ve everest ultimate ile sıcaklık ölçümü yaptığımda şu değerleri okudum.

Sıcaklıklar:
    Anakart 73 °C (163 °F)
    CPU 73 °C (163 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 73 °C (163 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 76 °C (169 °F)
    GPU Diode (DispIO) 76 °C (169 °F)
    GPU Diode (MemIO) 74 °C (165 °F)

Daha uzun süre oynasam biraz daha fazla ısınırmıydı bilemiyorum ama bu sıcaklıklarda bu tip oyunlar için normal geldi bana siz ne dersiniz? Zaten oyun oynarken harici bir soğutucu kullanılabilir. Normal kullanım esnasında 40-55 arasında geziniyo bu sıcaklıklar

Son olarak da wireless'la ilgili hiç bir sorun görmedim, benim odam modeme en uzak oda, arada çok mesafe ve duvar var. Buna rağmen sinyal kalitesi 5 gösteriyor vista, yanındaki sony vaio notebookumda ise bu bara 3 gösteriyor. Yani herhangi bir çekmeme yada kopma durumu olmadı şimdiye kadar.

Bu laptopu aynı özelliklerde toshiba A500'e 2100 lira vermemek için aldım ve şu ana kadar da genel olarak gayet memnunum herhangi bir problemle karşılaşırsam yine yazarım buraya...

Bu Samsung R620 alan bir arkadaşın yorumu bence hiç düşünmeden al derim. R522 den daha üstün bir model çünkü. Şuan fiyatıda oldukça iyi.

http://forum.donanimhaber.com/m_33867131/tm.htm

• Everestin sıcaklıkları yalan diye düşünüyorum

Speedfan daha iyi bir program bence, neyse alıntı için teşekkürler Ramuli

quote:

samsun r522 özellikleri iyi buna bak istersen yada hp ama özllik olarak r522 daha iyi duruyor gorsel olark sorarsan berbat samsungr522 :D sana kalmş walla

evlenmicez sonuçta ama o kadar da berbat değil gibi.
  • hocam bütçen yeterse r620 al. yetmezse r522 al üste artar bile. r522'yi çok övüyorlar f/p yönünden en iyi cihaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 29 Ağustos 2009; 22:11:30 >
  • HP almada angisini alırsan al ya...lanet olsn HP sana
  • 2 güne alıyorum arkadaşlar r522 ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.