Şimdi Ara

3 tane mp4 çalar adayım var lütfen yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mp4 çalar almak istiyorum ve belli süredir kendi kendime araştırma yaptım bazı ürünleri inceledim özellikle de bu forumun büyük katkısı oldu bu konuda bana.şimdi ise 3 model arasında kaldım ve seçim yapmakta zorlanıyorum bu yazacağım ürünler hakkında herkesin iyi ya da kötü yoeumlarını bekliyorum

-Cowon D2

-Ingoo In-T500(tv li)

-Creative Zen

evet arkadaşlar bu 3 üründen 1ini seçmemde bana acilen yardımcı olursanız çok sevinirm.şimdiden herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fossa1987 -- 29 Eylül 2008; 6:12:01 >

• tartışmasız d2
  • Cowon D2 creative zen'den daha iyi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: futbolmaniac

tartışmasız d2

• arkadaşlar lütfen biraz yardımcı olun fikir verin

şimdiye kadar yazan cowon d2yi tavsiye eden arkadşlar teşekkürler.bu cowon d2 de türkçe menü var mı peki
  • COWON D2 de Türkçe menü var ve ekran renk kalitesi 16 milyon. Creative bilmiyorum ama INGOO 'nun ekran renk kalitesi 256 k. Ayrıca COWON daki ses kalitesini başka hiçbir mp4 çalarda bulabileceğini zannetmiyorum. Mükemmel bir ses kalitesi var. Ayrıca COWON da notepad özelliği de var. Ekran üzerinde çizdiğin bir şekli resim olarak kaydedebiliyorsun. İnternet sitesine gir bak orada ayrıntıları var. Ingoo ise özelliklerine rağmen çok ucuz bir cihaz. Ses kalitesi çok kötü diyebilirim. Ama senin için önemli olan ekran boyutu ise INGOO tercih edebilirsin. Hatta INGOO IN970 var. Onun tv özelliği yok ama ekranı 3.0 ve widescreen. Tercihini ona göre yapabilirsin. Creative hakkında birşey bilmiyorum.
  • Cowon D2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.