arkadaşlar Sony Xperia U 4 GB Sony Ericsson Xperia Ray Samsung i8150 Galaxy W bu 3 telefon arasında kararsız kaldım bana bunlardan hangisiniz önerirsiniz fiyatları aynı hemen hemen w de android 4 güncellemesi olmıcakmıs bunun ne gibi zararı olur ben uzun süredir 6300 kullanıyorum :) bi ara ıphone 3g aldım sonra sattım abimde 4 var çok hos kullanışlı tel ama pahalı :D bu 3 tel arasında karar Veremdim vaya bu ayarda bana önerebileceğiniz telefon varmı şimdiden teşekkürler
neo v diyorum ben onu da eklemelisin o listeye bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ne gibi fark var aralarında peki bunların
quote:
Orijinalden alıntı: irfan.yksl
Aralarında en iyisi Xperia U onunda hafızası arttırılamıyor tek sıkıntısı o Galaxy W hariç diğerlerinde ics güncellemesi var/alacak diye biliyorum ben.Hafıza sorun değilse Xperia U iyidir. Xperia Ray ile Neo V donanım olarak hemen hemen aynı ekran boyutları farklı Neo V 3.7 inç Ray 3.3 inç birde Ray'in kamerası 8 Mp Neo V'nin 5 Mp ikisinde de 1 GHz tek çekirdekli işlemci 512 Mb ram ve ics güncellemesi var.Galaxy W 3.7 inç ekran 1.4 Ghz tek çekirdekli işlemci 512 Mb ram 5 Mp kamera var ve ics güncellemesi almayacak.Xperia U'da 3.5 inç ekran 1 Ghz çift çekirdekli işlemci 512 Mb ram 5 Mp kamera var ics güncellemesi alacak diye biliyorum almışda olabilir.Eğer hemen almayacaksan ZTE Grand X'i beklemeni tavsiye ederim yukarıdaki telefonlardan daha üstün bir telefon ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama yapılan açıklamalarda aynı donanıma sahip cihazlardan %20-30 daha ucuz olacağını söylemişler 1.2 Ghz tegra 2 işlemci 1 gb ram 5 mp kamera 960-540 çözünürlük 4.3 inç ekran ve ics güncellemesi var buna en yakın telefon Motorola Atrix oda 850 lira civarında yani 700 liraya gelir diye düşünüyorum.
bugun alıcam ben teli şipariş vericem uzun süre kullanmak istiyorum telefonu 4,3 inç ekran büyük bana 3,7 3,3 ideal benm için
quote:
Orijinalden alıntı: Dertkesen
quote:
Orijinalden alıntı: irfan.yksl
Aralarında en iyisi Xperia U onunda hafızası arttırılamıyor tek sıkıntısı o Galaxy W hariç diğerlerinde ics güncellemesi var/alacak diye biliyorum ben.Hafıza sorun değilse Xperia U iyidir. Xperia Ray ile Neo V donanım olarak hemen hemen aynı ekran boyutları farklı Neo V 3.7 inç Ray 3.3 inç birde Ray'in kamerası 8 Mp Neo V'nin 5 Mp ikisinde de 1 GHz tek çekirdekli işlemci 512 Mb ram ve ics güncellemesi var.Galaxy W 3.7 inç ekran 1.4 Ghz tek çekirdekli işlemci 512 Mb ram 5 Mp kamera var ve ics güncellemesi almayacak.Xperia U'da 3.5 inç ekran 1 Ghz çift çekirdekli işlemci 512 Mb ram 5 Mp kamera var ics güncellemesi alacak diye biliyorum almışda olabilir.Eğer hemen almayacaksan ZTE Grand X'i beklemeni tavsiye ederim yukarıdaki telefonlardan daha üstün bir telefon ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama yapılan açıklamalarda aynı donanıma sahip cihazlardan %20-30 daha ucuz olacağını söylemişler 1.2 Ghz tegra 2 işlemci 1 gb ram 5 mp kamera 960-540 çözünürlük 4.3 inç ekran ve ics güncellemesi var buna en yakın telefon Motorola Atrix oda 850 lira civarında yani 700 liraya gelir diye düşünüyorum.
güzel yazmışsın sağolasın ama bi cihaz önerisinde bulunmamaışsın :) ne önerirsiniz bana
4 gb ama bi yerde okudum bu tele bi uygulama indirip 50 gb daha gelyormuş bunu bilen kimse yok demişti diyen kişi
HERKES OKUSUN BU MESAJI ..
murat bu genel bı sorundur dıye dusunuyorum . bn bu telefonu alcaktım almaya gıttıgımız yer tanıdıgımızdı . herkes bu telefonu almamam gerektıgını sony xperia u almam gerektıgını soyledıler . ordakı genel mudur geldı bana dedı kı bu telefon 30 tl dha pahalı bız pahalı urun satıp dha cok para kazanmak ısterız ama sn tanıdıgımızsın bunu sakın alma dedıler . bnde xperia u aldım . telefon mukemmel bısey . wonderda wiifi en kotu telefondakındende kotu ve donma sorunu genel cunku ıslemcisi 1500 ghz. artık cıft cekırdek kullanıyor tek cekırdek devrı bıttı . xperia u 1000 ghz ama cıft cekırdek oldugu ıcın 2000 ghz oluyo … xperiia u nun dahili hafızası 4 gb bıde hafıza kartı takılmıy fakat box of android uygulaması sayesınde + 50 GB hafıza geliyo… bilip bilmeyenler hemen almayın 4 gb hafızası war dıo ama bu uygulamadan haberlerı yok . beyler wonderın gorunusu bıle yok . karar sızın. eger bı telefona 800 tl werılcekse arastırı
bu yazıyı yazmış arkadaşın birisi
O uygulamadan haberim yoktu arkadaş yeni telefon almanın heyecanı ile yazmış işlemcisi düşük seviyede olan telefonlarda donma sorunu yaşanacak diye bir şart yok iphone 4 te 800 Mhz tek çekirdekli işlemci bulunmakta ama gayet akıcı bir telefon android te akıcılık biraz daha zor sağlansada... :) 50 GB hafıza geliyor demesi şu makalade yazılmışhttp://www.ertemur.com/tun-android-kullanicilari-icin-box-netten-50-gb-dosyalama-alani/ Bulut depolamaları şu şekilde çalışıyor yanılmıyorsam sizde bulunan dosyayı oraya yükleyip orada saklayabiliyorsunuz yani verinizin kaybolma gibi bir durumu yok ama dosyayı almak için internete ihtiyacınız var oradan indirmeniz gerekiyor.Telefonun içindeki hafıza gibi değil tabi her an ulaşım imkanınız yok.
Aralarindaki en iyi cihazdir. Xperia U dedigi gibi 50GB depolama alani mevcut :) yani xperia U 50GB kapasitesi vardir kisaca:)
XPERİA U MU ADAMI HASTA EDER O ARKADAŞLAR SAR DEĞERİ 1.62 NORMALİN ÇOK ÜSTÜ 10 DAKKA KULLAN BAŞ AĞRISI YAPAR ONA GÖRE...XPERİA RAY FOREWER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme