Şimdi Ara

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ (BURDUR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
25.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joseemre

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ diye ararken google da burayı buldum. :D 21/09 2.celp Teslim oluyorum istanbuldan herkese şimdiden hayırlı olsun. :))

İstanbulun neresinde oturuyosun kardeş ?
  • İyi tatiller diyorum.
    Komutanlar çok iyi , kadrolularla mesafeli ol.

Kimseyle işin olmasın, bitir acemiligi yeminini et askerlige başla.
    Burdur sıcaktır, ama güzel bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holdey

quote:

3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ diye ararken google da burayı buldum. :D 21/09 2.celp Teslim oluyorum istanbuldan herkese şimdiden hayırlı olsun. :))

Zeytinburnu kardeş sen ?
  • bende istanbul esenlerden gidiyorum.. eylülde. birlikte gidelim arkadaslar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: holdey

quote:

Zeytinburnu kardeş sen ?

Başakşehir

• İstanbulda oturanlar arkadaşlar hepimiz aynı otobüse bilet alalım beraber gidelim aga
  • yani oraya gidip birbirimizi tanımıs olacağız sonuçta.. istanbuldan giden arkadaslar varsa
    facebook dan veya msn den ekleyin tanısalım
    Sinan Çelikfacebook
    Sinan Çelik
    http://www.facebook.com/celik.sinann

• quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

yani oraya gidip birbirimizi tanımıs olacağız sonuçta.. istanbuldan giden arkadaslar varsa

Ekledim aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyLife®

yani oraya gidip birbirimizi tanımıs olacağız sonuçta.. istanbuldan giden arkadaslar varsa

Ekledim kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

quote:

Orijinalden alıntı: cNrx06

quote:

salı günü geldim dağıtıma burdurdan cok fena sıcak beyler dikkat :)

Üstad biraz bilgi versene neler var neler yok nelerle karşılaşıcaz neler yapmamız gerek senin usta birliği neresi çıktı

Tek dert sicak olmasi egitimi zor degil ama hava nemsiz ve cok sicak baya terliceksiniz.fakat hergun dus var 22:00 23:00 arasi ihtiyac banyosu var.sigara iciosaniz kesin goturun kamtinlerde adam gibi sigara yok,iceri sokmak kolay giriste aramiolar hic sadece bölukte soruolar uzerinizde telefon gibi yasak olan birsey var mi diye.izmir bornovAya dustum ben.15 kisi kars van erzincan erzuruma dustu dogu olarak.13 kisi kibrisa 15-20 kisi ankara 5-10 kisi izmire geri kalanlar istanbul bursa balikesir kocaeli tekirdag edirne luleburgaz,cogunlugu trakyaya dusuyor.merak ettigin bisi varsa pm at

Aynen Katılıyorum Torunlar.Bende Burdur da Yapmıştım Usta birliğim İzmir / Bornova ya çıktı 57.Topçu tugayına.Galiba seninkide oraya çıktı.Orası tam bir Sürgün yeri.ben orda kalmadım allahtan.Resepsiyonist olduğum için beni Bornova Askeri Gazinoya aldılar şimdi bornova tam merkezde askeri gazinoda otelde görev yapıyorum sivil olarak.

Sende topcu tugayına veya hacılarkırı yada cemalgursele cıktın buyuk ıhtımal oraya adam secmeye gelcekler sende soylersın 'Efhialtes' garsonum dıye buraya alırlar senıde Otelcılık okumadıysan garsonum de kurtar kendını oralardan karının kızın ıcınde askerlık yapıyoruz :).

Burdura cıkanlar kıbrıs dıye fazla sevınmeyın doguyada cok gonderıyor.Manısa ve Izmır e de cok yolluyor.Tabı her mangadan en az bı 5 kısı Kıbrısa cıkıyor.Mangalarınız 30 ar kısı.Ben Burdur da acemılık bıle yapmadım yazıcıydım full yattım :).Allah hepınıze hayırlı tezkereler versın.Ben Burdurdayken hava sıcaklıgı eksılerdeydı gecen sene Kasım aylarında.Izmır de yanıyor cayır cayır..

• Bilgiler için teşekkürler hiç birşey bilmediğimiz için haliyle merak ediyoruz aydınlattığınız için sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sülüsleri aldınız mı ? Ben gittim de sıkıntı vardı sonra sormadım.
  • Yok daha almadık 2. Gurupların daha çıkmadı herhalde net bi tarih yok

• Askeriyenin icinde hangi atmler varki ben bi turlu bulamadim

• İş bankası ve ptt nin varmış yazılanlara göre

• Hepinizin bayramı mübarek olsun beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeGonzalo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cNrx06

quote:

salı günü geldim dağıtıma burdurdan cok fena sıcak beyler dikkat :)

Üstad biraz bilgi versene neler var neler yok nelerle karşılaşıcaz neler yapmamız gerek senin usta birliği neresi çıktı

Tek dert sicak olmasi egitimi zor degil ama hava nemsiz ve cok sicak baya terliceksiniz.fakat hergun dus var 22:00 23:00 arasi ihtiyac banyosu var.sigara iciosaniz kesin goturun kamtinlerde adam gibi sigara yok,iceri sokmak kolay giriste aramiolar hic sadece bölukte soruolar uzerinizde telefon gibi yasak olan birsey var mi diye.izmir bornovAya dustum ben.15 kisi kars van erzincan erzuruma dustu dogu olarak.13 kisi kibrisa 15-20 kisi ankara 5-10 kisi izmire geri kalanlar istanbul bursa balikesir kocaeli tekirdag edirne luleburgaz,cogunlugu trakyaya dusuyor.merak ettigin bisi varsa pm at

Aynen Katılıyorum Torunlar.Bende Burdur da Yapmıştım Usta birliğim İzmir / Bornova ya çıktı 57.Topçu tugayına.Galiba seninkide oraya çıktı.Orası tam bir Sürgün yeri.ben orda kalmadım allahtan.Resepsiyonist olduğum için beni Bornova Askeri Gazinoya aldılar şimdi bornova tam merkezde askeri gazinoda otelde görev yapıyorum sivil olarak.

Sende topcu tugayına veya hacılarkırı yada cemalgursele cıktın buyuk ıhtımal oraya adam secmeye gelcekler sende soylersın 'Efhialtes' garsonum dıye buraya alırlar senıde Otelcılık okumadıysan garsonum de kurtar kendını oralardan karının kızın ıcınde askerlık yapıyoruz :).

Burdura cıkanlar kıbrıs dıye fazla sevınmeyın doguyada cok gonderıyor.Manısa ve Izmır e de cok yolluyor.Tabı her mangadan en az bı 5 kısı Kıbrısa cıkıyor.Mangalarınız 30 ar kısı.Ben Burdur da acemılık bıle yapmadım yazıcıydım full yattım :).Allah hepınıze hayırlı tezkereler versın.Ben Burdurdayken hava sıcaklıgı eksılerdeydı gecen sene Kasım aylarında.Izmır de yanıyor cayır cayır..

yok kardesım tugay karargahdayım yatış başka birşey yok suanlık yazıcıyım habercı olcam galıba yenı gelen tuggenerale.tugay karargahdayım bır gun ugrarsan gel :D adım önder yaşar

• http://www.facebook.com/groups/334829019939638/ - katılabilirsiniz
    nasıl bir yer, ne gerekli, nereye gönderir, dikat edilmesi gerekenleri vs vs. paylaşırsanız seviniriz..
  • Beyler sevk evraklarını ne zaman teslim alabiliyoruz bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Beyler sevk evraklarını ne zaman teslim alabiliyoruz bilgisi olan varmı?

10.09.2012 tarihinde sevk evrakları alınabilecekmiş aradım şubeyi sordum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.